Πολίτες δύο ταχυτήτων δημιουργεί το 4ο Ράιχ με το εμβολιαστικό απαρτχάιντ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021



«Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες. Και σήμερα το συζητήσαμε. Έχει συζητηθεί και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και σε συνεργασία οι δύο Επιτροπές φτιάχνουμε κάποιες οδηγίες για τα οφέλη που θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί. Η αλήθεια είναι μπορούν να συμμετέχουν, πιστεύουμε ότι εκεί θα οδηγηθούμε, σε πολλές δραστηριότητες, είτε αυτές είναι συναυλίες είτε είναι γυμναστήρια. Είναι όμως κάτι που βρίσκεται υπό διαμόρφωση και μόλις το έχουμε έτοιμο να το ανακοινώσουμε»
είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου.

 

Μιλάμε για εμβόλια πειραματικά, που δεν έχουν πάρει κανονική έγκριση, τα οποία δοκιμάζονται πάνω σε ανθρώπους υγιείς ακόμη και νέους και καθίστανται στην ουσία υποχρεωτικά με εμβολιαστικό απαρτχάιντ (στέρηση ελευθερίας ανεμβολίαστων). Στερούν την ελευθερία όλων κι έπειτα απελευθερώνουν όσους εμβολιάζονται. Πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εφάμιλλο των ναζιστικών. Όταν η "επιστήμη" γίνεται πολιτική, βαδίζουμε σε ολοκληρωτισμό. Δυστυχώς η γερμανική Ευρώπη ξανακυλά στο βούρκο του ναζισμού με τις ευλογίες του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου το οποίο χρηματοδοτεί αδρά την επιχείρηση προβατοποίησης του ανθρώπου. 

Δεν είναι μόνο ότι παραβιάζουν την ιατρική δεοντολογία, το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Παραβιάζουν και την απόφαση που οι ίδιοι ψήφισαν πρόσφατα στο ευρωκοινοβούλιο:
Κοινοβουλευτική Συνέλευση - Απόφαση 2361 (2021) https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  • 7.3.1 να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.
  • 7.3.2 να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή γιατί δεν θέλει να εμβολιαστεί.


Money talks


Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

Και συ, Πατριώτη Αγνέ, τη μάσκα φόρα..


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ