Ο γερμανικός επανεξοπλισμός πρέπει να εμποδιστεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022




Το Γερμανικό κράτος αποτελεί βασικό εργαλείο του πολυεθνικού ολοκληρωτισμού και του εκτρωματικού Νταβός.

Εκ θεμελίων ευρωζώνης, από το Μάαστριχτ και επισήμως. Η Γερμανία, παρασιτική, αποτρόπαια και άκρως επικίνδυνη, έχει μολύνει ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία τριάντα χρόνια ως πλασιέ της ολέθριας παγκοσμιοποίησης.

Η Γερμανία, συμπλεγματική, ρεβανσιστική, με πρόσχημα τη Ρωσία επιχειρεί τον επανεξοπλισμό της. Αυτό πρέπει να εμποδιστεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να συμβεί είναι να βγουν απ' τη μέση τα τσιράκια της.

Πρώτα απ' όλα η εγχώρια Χούντα, το βρωμερό γραφειάκι εξυπηρέτησης Γερμανικών συμφερόντων, διαχρονικά εξαρτημένο από το Βερολίνο. Δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη χειρότερος εχθρός του λαού μας από αυτούς που λυμαίνονται το κοινοβούλιό του. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο για τη χώρα μας από αυτούς που τη "διαχειρίζονται" και την καταστρέφουν μεθοδικά εκ των έσω.

Και πάμε στο ζητούμενο, που ξεπερνάει το γκροτέσκο. Εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με το εξωπραγματικό. Αναφέρομαι στην προσπάθεια... απαγόρευσης του οτιδήποτε θυμίζει Ρωσία!!! Γελάνε και τα μπρόκολα.

Αναφέρομαι δηλαδή σε όλα αυτά τα σερνάμενα κοινωνιοπαθή σκουπίδια, στις ανακλαστικές, αγνά και ανόθευτα Ναζιστικές αποκρίσεις τους στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Το έχω ξαναγράψει: η ψυχοπαθολογία, ο φιλο-Ναζισμός, το μίσος προς οποιαδήποτε ανθρώπινη αξία και ο χαφιεδισμός μπορούν καμιά φορά να καμουφλαριστούν, να κρυφτούν. Η απόλυτη αμορφωσιά, η άγνοια, η χυδαιότητα και ο εξαιρετικά χαμηλός δείκτης νοημοσύνης, ποτέ!

Αν, ως ανέκδοτο χαπακωμένου με ψυχοφάρμακα, υπάρχει έστω και σαν σκέψη το μποϊκοτάζ στη "Λίμνη των Κύκνων", τότε πρέπει να απαγορευτεί η χρήση της Γερμανικής γλώσσας διεθνώς, να συλληφθούν οι ανά τον κόσμο γερμανοί πολίτες και να στειρωθούν ένας-ένας.

Επίσης είχαμε τσακωθεί και με τους Ιταλούς κάποτε. Τέρμα τα σπαγγέτι και οι πίτσες. Επίσης, η Αμερική έχει αιματοκυλήσει τον πλανήτη εδώ και δεκαετίες, και η Αγγλία τής έκανε πλάτες: τέρμα οτιδήποτε αγγλοσαξωνικό, τέλος τα αγγλικά από προσώπου Γης. Αμ η Αργεντινή, που δίνει κακά παραδείγματα; Τέρμα το tango, δεν θα κάνουν αυτοί προπαγάνδα χορευτική! Α, και οι Εσκιμώοι... Δεν μου πολυαρέσουν οι φάτσες τους. Τέρμα τα παγάκια στα ποτά - σκέτα, και αν σας αρέσει. 

Για να μη μιλήσω για την Κίνα, που σύμφωνα με την ιδιοφυή χουντική λογική θα πρέπει να βομβαρδιστεί με πυρηνικά μέχρι υπεδάφους, τώρα!...
Τι, δεν βολεύει ε;

Ξέχασα, η Γερμανία και η Κίνα είναι πρότυπα, είναι παράδεισοι, τα ιδανικά Νταχάου και Άουσβιτς για την κάθε αγάμητη και αμόρφωτη μαριονέτα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος.

Επί της ουσίας: ο αφανισμός τους είναι χρέος μας και επείγει πιο πολύ κι από την επόμενη ανάσα που θα πάρουμε. Πληρώνονται για να καταστρέψουν ολοσχερώς κάθε ίχνος πολιτισμού, και να ολοκληρώσουν τη γενικευμένη γενοκτονία που έχουν αναλάβει.

Αν δεν τους εμποδίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, είμαστε υπεύθυνοι για τη μαζική δολοφονία των επόμενων γενεών.




Periklis Bozinakis

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ