«Για να μας πει τι»;

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015



Όπως μας ενημερώνει το tvxs.gr επανέρχεται στη Βουλή το ζήτημα της κλήσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο σώμα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens.
Υπενθυμίζεται ότι την κλήση Στουρνάρα ζητούσε επίμονα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να δηλώνει πρόθυμος να ενημερώσει την επιτροπή αλλά μετά τις εκλογές.
Τώρα η πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου υπενθύμισε το γεγονός ανοίγοντας ξανά το θέμα της κλήσης Στουρνάρα. Αν η επιτροπή θεωρεί ότι παραμένει επίδικο ζήτημα ο εξωδικαστικός συμβιβασμός τότε ο κ. Στουρνάρας πρέπει να κληθεί, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πάντως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν επιφυλάξεις. Ο δε Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι αν κληθεί ο Γιάννης Στουρνάρας πρέπει να κληθεί και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Για να μας πει τι»; ήταν η απάντηση που έλαβε από την πρόεδρο της επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Το ζήτημα δεν τέθηκε τελικά σε ψηφοφορία και η απόφαση θα παρθεί σε μελλοντική συνεδρίαση της επιτροπής πιθανότατα την Τρίτη.







Για να μας πει τα κάλαντα κυρά Τασία, όπως είχαν καταγραφεί στη "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. Θυμάσαι κυρά Τασία ή έχει επέλθει γεροντική άνοια, κοινώς μαλάκυνση; 
Που δέχθηκες να προεδρεύεις με αντιπρόεδρο τον Βενιζέλο. Τον Βενιζέλο!!! Στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας!!! Ου να μου χαθείτε όλοι μαζί, πασοκόσκυλα. 










ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ