Μνημόνιο3. Απανθρακωμένη βρέθηκε 16χρονη με κινητικά προβλήματα.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015



Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ομόνοια, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη 16χρονη κοπέλα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο παλιό διώροφο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Η φωτιά ξέσπασε στις 2 τη νύχτα στον ημιώροφο διώροφου κτηρίου, στην οδό Μενάνδρου 24, όπου διέμενε η πενταμελής οικογένεια από την Αρμενία. Η οικογένεια νοίκιαζε και λειτουργούσε κατάστημα εμπορίας λιβανέζικων προϊόντων στο ισόγειο του κτηρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 16χρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι, απομάκρυναν δύο από τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών, καθώς και τη μητέρα. Αμέσως μετά έφτασε η Πυροσβεστική, που κατόρθωσε να απομακρύνει τον πατέρα της οικογένειας, ενώ δυστυχώς η 16χρονη κοπέλα είχε απανθρακωθεί. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.

Ο χώρος καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τα στρώματα που υπήρχαν, είτε εξαιτίας τσιγάρου είτε -που είναι και το πιθανότερο σενάριο- από θερμαντικό μέσο.




tvxs.gr

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ