Με νόμο Τριντό: κατάσχεση περιουσίας χωρίς δίκη, συλλήψεις πολιτών χωρίς ένταλμα

Κυριακή 17 Απριλίου 2022





Μπορεί στην Ελλάδα να βλέπουμε εικόνες και βίντεο στα social media απο τη Σαγκάη και να παριστάνουμε τους θυμωμένους δυτικούς που θίχτηκαν τα δημοκρατικά τους συναισθήματα. Ωστόσο, αυτοί που διαμαρτύρονται για τις εικόνες στη Σαγκάη, είναι οι ίδιοι που δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον, όταν εμείς παρουσιάζαμε παρόμοιες εικόνες και βίντεο δυτικών χωρών, όπως στην Αυστραλία και τον Καναδά, όταν φωνάζαμε πως αυτά θα γίνουν σε όλο το κόσμο, τότε γιαυτούς είμασταν συνωμοσιολόγοι ή ακόμα χειρότερα, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία επειδή πρόκειται για δυτικές χώρες!

Τα μόνα μέρη στον κόσμο όπου δεν επιτρέπεται να διαμαρτυρηθείς για την κυβέρνηση, και μάλιστα να συλλαμβάνεσαι για κάτι τέτοιο, είναι χώρες όπως η Κούβα και η Κίνα. Ακόμα και για τη Κούβα δεν είμαι 100% σίγουρος αν έχουν ένα τόσο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο, το οποίο επιτρέπει στο καθεστώς να σου κατάσχει τη περιουσία.

Ο Rick Nicholls του Κόμματος του Οντάριο ήταν το μόνο άτομο που διαφώνησε σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο και τις επιπτώσεις που έχει, στο βίντεο παρακάτω περιέγραψε το νομοσχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες:

 

 

 
Ο λόγος για τον οποίο αυτό το νομοσχέδιο εγκρίθηκε επαρχιακά αντί για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι επειδή η θέσπιση αυτού σε ομοσπονδιακό νόμο θα έκανε φανερό πως το καθεστώς Τριντό είναι μια κανονική δικτατορία, και επειδή η πρωτεύουσα του Καναδά βρίσκεται στην επαρχία του Οντάριο. Ο νόμος στοχεύει τις διαδηλώσεις και σε όποιον αντιτίθεται στο καθεστώς.

Μήπως δε μας έχουν δείξει τις προθέσεις τους δημόσια; πολλές φορές! Ο Τριντό είναι μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που θέλει να εφαρμόσει ένα σύστημα κοινωνικής πιστοποίησης, παρόμοιο με αυτό της Κίνας σε παγκόμιο επίπεδο, μια κανονική ψηφιακή δικτατορία!

Στο βίντεο παρακάτω δηλώνει θαυμαστής της Κίνας, και μάλιστα για το λόγο ότι εκεί έχουν δικτατορία… 

 

 

 

Αυτή η τόσο σοβαρή είδηση δεν θα ακουστεί απο κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, θα συνεχίσουμε να σοκαριζόμαστε απο τις σκληρές εικόνες στη Σαγκάη και να λέμε ευτυχώς που δε ζούμε σε τέτοια καθεστώτα. Όσο κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε, τόσο πιο κοντά είναι η μέρα που αυτές οι πρακτικές θα χτυπήσουν την δική μας πόρτα.


anazitiseis.gr

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ