Η "ερωτική" κ. Θεοδωρίδου και οι άλλοι

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022



Οι σπουδαίοι μας ειδικοί επιστήμονες, εδώ και δύο χρόνια ασκούν εναντίον μας το λειτούργημα τους στον φυσικό τους χώρο, στα τηλεοπτικά κανάλια, τα λεγόμενα από κάποιους και "βοθροκάναλα"!

Ειδικά δε ένας εξ αυτών, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος καθηγητής, έχει επιδοθεί στο "κυνήγι του χαμένου σκ...", ψάχνοντας απεγνωσμένα τον άγριο ιό στα πιο απίθανα μέρη (βόθρους, σωλήνες αποχετεύσεως και καμπινέδες), όπως ο Ιντιάνα Τζόουνς τον χαμένο θησαυρό..

Άλλος παχουλούτσικος ερωτύλος, ιατρός με φωνή ναυαγού πριν το πνίξιμο, αναρωτήθηκε πώς διάβολο ζουν οι διωγμένοι υγειονομικοί επτά μήνες απλήρωτοι, αφού ο ίδιος δίχως μισθό "δεν τη βγάζει". Είπε, λοιπόν πως για να μπορούν να ζουν... είναι πλούσιοι! Κανονικά, κατά τον ευτραφή Αντουανέττο της Ιατρικής, έπρεπε ήδη να έχουν πεθάνει.

Έτερος Καππαδόκης ιατρός, με μαδημένο υπογένειο, επίσης εκ Θεσσαλονίκης, ολοφυρόμενος ως άλλη Παξινού τραγωδός, βογκώντας "ωιμέ" στα αποχωρητήρια των καναλιών, τοξεύει τους "ανεμβολίαστους" με τα Καπρα-βέλη του.

Ιδού, παρακαλώ, και η συνδικαλίστρια ιατρός, η γνωστή κ. Παρδαλώνη με νέο ταγέρ, αγνώστου μέχρι σήμερα χρώματος, που θρυλείται ότι προέκυψε από την ανάμειξη διαφόρων άλλων χρωμάτων, όπως του θράσους, της ανοησίας και του κίτρινου! Βλέποντας την, αναφωνείς:  "Δύσκολη Σχολή η Ιατρική"!

Να τος μέσα στη νεροποντή, έξω από την πέτρα του, μαζί με άγνωστα αρθρόποδα, ο ιατρός κ. Μαγιορκίνης,... αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Να και άλλοι που γυροφέρνουν, που περιμένουν τη σειρά να γευτούν, θλιβεροί παράσιτοι στον βωμό των ισχυρών και άψογοι δούλοι τους.
Ιδού οι θλιβεροί που εναλλάσσονται στη βρώμικη προπαγάνδα, ο ένας κατόπιν του άλλου, όπως στις γραμμές των Ρωμαίων λεγεωνάριων.

Ο μόνος που χάθηκε είναι ο πολύς καθηγητής Ιατρικής και Προπαγάνδας ο κ. Σωτήρης. Δάγκωσε και εξαφανίστηκε, όπως πράττουν όσα πλάσματα από τη φύση τους δαγκώνουν κι εξαφανίζονται.

Εμείς, όμως, θα σταθούμε σε μια σπουδαία παιδίατρο! Την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Προπαγάνδας, --παρντόν της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών-- (λέτε να είναι το ίδιο;). Εκείνη που προτρέπει σε εμβολιασμούς παιδιών!

Ενώ, λοιπόν, οι άλλοι αντιμετωπίζουν το εμβόλιο με ψυχρή επιστημονική ματιά, εκείνη το αντιμετωπίζει και ερωτικά! Και μάλιστα με εκείνο το βαθύ παράπονο, την απογοήτευση του ερωτοχτύπητου, εκείνο που συνοδεύει την ερωτική απόρριψη, εκείνο που φουντώνει γεροντοέρωτες,

Αν νομίζετε πως υπερβάλλουμε, ακούστε πόσο ερωτικά διατύπωσε την απογοήτευση της για την τρίτη δόση του εμβολίου, η κ. Θεοδωρίδου:

"Η αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης σχετικά με τη μείωση των λοιμώξεων είναι της τάξεως του 50% και "είναι ακριβώς το γεγονός που μας έχει απογοητεύσει που δεν μπορεί το εμβόλιο να κτίσει το τείχος και να σταματήσει την μετάδοση".

Επειδή, όμως, η κ. Θεοδωρίδου έχει σταθερές απόψεις, όπως το βούτυρο εκτός ψυγείου τον καυτό Ιούλιο, έλεγε προηγουμένως:
"Όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν είναι αποτελεσματικά έναντι της σοβαρής νόσησης και του θανάτου εξαιτίας της Όμικρον".

 

Οι αντιφάσεις, το επιστημονικό αλαλούμ, οι ανακολουθίες αυτές δεν αποδεικνύουν εγκεφαλική σύγχυση, ούτε διακωμωδούν η γελοιοποιούν το πρόσωπο.
Είναι απλώς εκδηλώσεις που συναντώνται και προσιδιάζουν στα ερωτικά σκαμπανεβάσματα.
Απόδειξη περί αυτού η σχετική δήλωση της:

"Το μεγάλο στοίχημα είναι η κατασκευή ενός νέο εμβολίου ώστε να σταματήσει η μετάδοση του ιού»

 

Όπως λέμε : " Θα χρειαστούμε έναν νέο μεγαλύτερο έρωτα..."
Αλίμονο μας!



Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ