Κάλεσμα στήριξης και συμμετοχής στο Μέτωπο Καναφάνι

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019


Αγαπημένοι σύντροφοι, φίλοι και φίλες που υποστηρίζετε την παλαιστινιακή αντίσταση και ιδιαίτερα τον Άξονα της Αντίστασης στην Μέση Ανατολή.

Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να ενισχύσετε την προσπάθεια που κάνουμε για να αντισταθούμε στα συμφέροντα του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα, αφού πρώτα σας υπενθυμίσουμε πως με το που φτιάξαμε το Μέτωπο Καναφάνι και βάλαμε στην κινηματική ατζέντα το θέμα του Αγωγού Φυσικού Αερίου East Med και κάναμε την παρέμβαση μας στην συγκέντρωση ενάντια στον Νεντανιάχου στην Θεσσαλονίκη, θορυβήσαμε πολύ κόσμο.

Έτσι, εκεί που δεν υπήρχε καμία ενεργοποίηση για το παλαιστινιακό λόγω ΣΥΡΙΖΑ, πλην από την δική μας, ξαφνικά βρέθηκαν κάποιες οργανώσεις που στήσανε την Πρωτοβουλία για την Παλαιστίνη. Αυτή η πρωτοβουλία αποδείχτηκε πως ήταν εξ’αρχης στημένη και είχε σκοπό να μας παγιδεύσει, να αποπροσανατολίσει και να μας διαλύσει.

Οι οργανώσεις που την απαρτίζουν, που όχι μόνο δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα ενάντια στον Αγωγό East Med, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν κάποιοι από αυτούς είχαν ενεργή συμμετοχή στην βρώμικη αποστολή Ένα Καράβι για την Γάζα ενώ υποστήριζαν τις αμερικανοκίνητες δυνάμεις στην Συρία.

Οι ίδιες οργανώσεις, την ώρα που δινόταν η ενός χρόνου προγραμματισμένη μάχη ενάντια στην Eurovision και κατά της Κυβέρνησης, κάνανε εθιμοτυπικού τύπου συγκέντρωση, σε άσχετο μέρος και σημείο για άσχετο λόγο για αποπροσανατολισμό.

Είναι οι ίδιες οργανώσεις που κάνανε πρόσφατα πλάτες στην Κυβέρνηση, για να περάσει με την σειρά της, την Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών για λογαριασμό του Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αντισυγκεντρώσεις απέναντι σε όσους αντιδρούσαν και χωρίς παράλληλα να κάνουν καμία δράση για να την παρεμποδίσουν.

Στο πλευρό τους και κάποιες άλλες οργανώσεις που συμμετέχουν σε αυτή την Πρωτοβουλία και “Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά”, που πιστέψαμε λανθασμένα πως θα μπορούσαμε να φτιάξουμε από κοινού Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο, όταν στην πραγματικότητα αυτές ήταν το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης άρα του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ μέσα στα Κινήματα.

Τώρα, οι ίδιες οργανώσεις έρχονται μαζί με διάφορες περσόνες του Facebook να μας προειδοποίησουν , για το τι μας περιμένει σε περίπτωση που βγει η ΝΔ κατά το “Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά”.

Αυτό το γεγονός έκανε ξεκάθαρο, πως όχι μόνο δεν ήταν μετανιωμένοι για την παλαιότερη στήριξη τους στην Κυβέρνηση αλλά αντίθετα παραμένουν αμετανόητοι υποστηρικτές της όπως διαβάσαμε σε πρόσφατες ανακοινώσεις και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Δυστυχώς μαζί τους και μία ομάδα ανθρώπων που συμμετείχε ενεργά στο Μέτωπο Καναφάνι και πίστεψε πως η συμπόρευση με αυτές τις οργανώσεις είναι μονόδρομος για την υποστήριξη στην Παλαιστίνη. Μία λανθασμένη εκτίμηση που τους οδήγησε στην απαίτηση να μην χρησιμοποιούμε τα λάβαρα μας στις συγκεντρώσεις προς χάρην της ενότητας και τελικά στην έξοδο από την συλλογικότητα μας.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καλεί κάθε φίλο και φίλη της Παλαιστίνης και της Παλαιστινιακής Αντίστασης να προσέχει τις παγίδες που υπάρχουν τριγύρω μας και να στηρίξει την μετωπική μας προσπάθεια και να το ξαναδυναμώσει.

Το Μέτωπο Καναφάνι είναι το μοναδικό και το πιο ασφαλές για την υποστήριξη της Παλαιστίνης και της παλαιστινιακής Αντίστασης, αφού όσοι συμμετέχουμε είμαστε απλοί φίλοι του παλαιστινιακού λαού, που στηρίζουμε την Παλαιστίνη χωρίς να έχουμε κανένα οικονομικό όφελος ή κομματικό κέρδος.

Με την ευκαιρία σας καλούμε για άλλη μία φορά να δημιουργήσετε λογαριασμούς στο VK και να φύγετε σιγά σιγά από το Facebook.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ