Μπορεί τα επιδόματα των φτωχών να αργούν αλλά για τα κόμματα λεφτά υπάρχουν

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015



Σε μια Ελλάδα ασθμαίνουσα κάτω απο το βάρος των χρεών με τους πολίτες άφραγκους από την φοροεπιδρομή και τη φτώχεια, το κράτος βρήκε τα λεφτά για να δώσει στα κόμματα ενα μέρος που τους αναλογεί για τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση ¨έδρασε¨με πρωτοφανή ταχύτητα για να καλύψει τα κόμματα τη στιγμή που χρωστάει 5 δισ σε ιδιώτες από επιστροφές ΦΠΑ, εξαγωγικές επιδοτήσεις, επιδοτήσεις κ.α.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Παν.Κουρουμπλή, τα πολιτικά κόμματα θα εισπράξουν το μερίδιο που τους αναλογεί από την κρατική χρηματοδότηση για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου

Λεφτά για τα οικογενειακά επιδόματα δεν έχουν βρεθεί, αφήνοντας 640.000 δικαιούχους να περιμένουν. Χρήματα επίσης, δεν εξοικονομήθηκαν για τους 150.000 δικαιούχους της Κάρτας Αλληλεγγύης. Βρέθηκαν ωστόσο χρήματα για να καταβληθεί στα πολιτικά κόμματα ποσοστό του μεριδίου που τους αναλογεί από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Όπως ανακοινώθηκε, θα μοιραστεί κατ' αναλογία το ποσό του 1.283.009,14 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 40% του συνολικού.

Και εις άλλα με υγεία! Οι πολίτες μπορούν να περιμένουν και να την βγάλουν όπως – όπως. Τα κόμματα όμως φαίνεται ότι δεν μπορούν και για αυτό (ομοφώνως) σκίζονται να πάρουν τα λεφτά τους. Εχασαν και οι βουλευτές 10% με την πρόσφατη απόφαση του προέδρου Ν. Βούτση και είναι να τους ...κλαίς, αν μη τι άλλο.


sofokleousin.gr

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ