Σιγά....Η Εισαγγελία κοιμάται...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022





Δεν πρέπει πλέον να μένει καμιά αμφιβολία. Υπάρχει κρίση. Όχι υγειονομική αλλά κρίση εκφασισμού. Υπάρχει πανδημία. Όχι υγειονομική αλλά πανδημία ολοκληρωτισμού. Σε βάρος των λαών, κυρίως, της άλλοτε κραταιάς Ευρώπης, της οποίας οι αρχηγίσκοι είναι πιο γελοίοι κι από φυλάρχους της πάλαι ποτέ Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Να ξεκαθαρίσουμε: υπάρχει ο ιός, φυσικός ή φτιαχτός, όπως υπάρχουν ιοί εκατομμύρια χρόνια, με τους οποίους συμβιώνουμε πολεμώντας, νικώντας και χάνοντας. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να το κατανοείς, μόνο σκεπτόμενος άνθρωπος. Το γνωρίζουν ακόμη και οι αράχνες, που κι αυτές πάσχουν από ιούς. Το γνωρίζουν ακόμη και οι "λοιμωξιολόγοι"(τι λέξη!), Τσιόδρας, Σύψας, Λινού, Μαγιορκίνης, Παγώνη κλπ, ως ειδικοί των ιών του φόβου, της απρέπειας, του θράσους και της ελαφρότητας.

Θα πείτε "Θεωρίες συνωμοσίας". Η ιστορία της ανθρώπινης κακοήθειας, ήτοι η ιστορία των ελίτ του κόσμου, έχει κυλήσει πάνω στις ράγες των οικονομικών εξελίξεων (όρος αντικειμενικός) και σε εκείνες των συνωμοσιών (όρος υποκειμενικός). Όποιος αμφισβητεί τη συνωμοσία ως εργαλείο και προϋπόθεση, ή είναι ηλίθιος ή αποτελεί μέρος αυτής της απεχθούς "συναλλαγής"!

Δεν είναι τα φαιδρά πρόσωπα οι ρολίστες. Κόμποι στο σχοινί που δένει τους ανθρώπους είναι, υπηρέτες, υπολείμματα στους λάκκους της επιστήμης, κομπορρήμονες που δεν σέβονται εκείνον που τους πληρώνει το μισθό τους, τον λαό, δηλαδή τον πατέρα και τη μάνα τους.
Πώς θα βγουν να περπατήσουν; Πώς ανέχονται να τους ποδηγετεί ένας. Μητσοτάκης; Πώς θα μπουν να ψωνίσουν, να γευματίσουν, όταν με τη δική τους συναυτουργία, τα μαγαζιά έκλεισαν; Τι διάβολο επιστήμονες είναι; Δεν άκουσαν πως έχει καταλυθεί η δημοκρατία με πρόφαση τις επιστημονικές βλακείες τους; Δεν έμαθαν ότι το εμβόλιο ( που έχει λάβει μισή άδεια), επιβάλλεται ως βασανιστήριο, ως ανεπίτρεπτο πείραμα σε βάρος ανύποπτων, φοβισμένων, εξαπατημένων, πλανημένων πολιτών;

Μπας και νομίζουν πως δεν τρέχει τίποτα γιατί προς το παρόν ο Εισαγγελεύς του ΑΠ καθεύδει, ο Πρόεδρος του ΑΠ ηρεμεί, κι ο Πρόεδρος του ΣΤΕ "¨καθώς η φύσις, ησυχάζει";
Σφάλλονται σφάλμα μέγα! Και στην Κατοχή και επί χούντας η ηγεσία των δικαστηρίων κοιμόταν βαθέως και ξυπνούσε μόνο για να νομιμοποιήσει την ανελευθερία και αμέσως να ξανακοιμηθεί! Το ίδιο πράττει και στη νέα Κατοχή.. Άλλωστε η Δικαιοσύνη ,εκτός από μισότυφλη είναι και υπναρού, όπως όλες οι άσχημες γεροντοκόρες, που κανείς δεν τις σιμώνει!

Αλλά η Δικαιοσύνη έχει και το μοναδικό προνόμιο εις τους αιώνες, μόλις αλλάξει από βοριάς σε νοτιά και αντίθετα, να καταδικάζει αυτούς που προηγουμένως υπηρετούσε. Την αντιπαθούμε, αλλά απευθυνόμαστε αναγκαστικά σε αυτήν, για τον ίδιο λόγο που και ο Αδάμ, παρά τα όσα τράβηξε, ξαναγύριζε πάντα στην Εύα. Γιατί...δεν είχε άλλη! ( παραφράζοντας τον Εμμ. Ροϊδη).

Να κι ο πρώτος, λοιπόν, μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο!
Ο Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ, κ. Αντόνιο Γκουτιέρες! Ανήρ του βαθέως συστήματος. Τι είπε; Ακούστε:
"Προβάλλοντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι αρχές ορισμένων χωρών, έχουν λάβει αυστηρά μέτρα και έχουν υιοθετήσει έκτακτες ρυθμίσεις, για την καταστολή της διαφωνίας, για την παραβίαση των θεμελιωδών ελευθεριών, για τη φίμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, για την παρεμπόδιση του έργου των μη (ελεγχομένων εννοεί), κυβερνητικών οργανώσεων. Η πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες παρεμποδίστηκε, ενώ η θανατηφόρα παραπληροφόρηση διευρύνθηκε εκ μέρους ορισμένων ηγετών".
(The PressProject, 22/2/2021.).


 

Μάλλον θα ήταν ψεκασμένος!


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ