Αριστερά και κομμουνισμός, αυτό το πράγμα που ζέχνει, δε λέγεται.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022







Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Δεν υπάρχει αριστερά που να δέχεται άκριτα την τρομοκρατία και τη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης και να αποδέχεται υποχρεωτικότητες, απολύσεις υγειονομικών και covid pass ως μέσο επιβίωσης και κοινωνικής ύπαρξης, που να επενδύει στον κοινωνικό κανιβαλισμό και στη στέρηση βασικών ατομικών δικαιωμάτων μέσα σε μια δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει αριστερά που να είναι υπέρ του ΝΑΤΟ, του "σφαγέα των λαών" και των δεκάδων πολέμων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Οι "ίσες αποστάσεις" και η εφεύρεση των δύο ιμπεριαλισμών, είναι κάτι ανάλογο της "μαζικής καθολικότητας" στα σκευάσματα, για στάχτη στα μάτια του κόσμου, προκειμένου να μη δηλώσουν απευθείας το στρατόπεδο που υποστηρίζουν.

Δεν υπάρχει λοιπόν αριστερά που να θεωρεί ότι το διεθνές δίκαιο είναι αλα-κάρτ και να στηρίζει έμμεσα τους ουκρανοναζί του Μπαντέρα και τη συνέχιση της γενοκτονίας των Ρωσόφωνων, που άρχισε να επιχειρείται από το 2014 στο ουκρανικό έδαφος.

Όπως δεν υπάρχει καμία αριστερά που να θεωρεί ότι οποιοδήποτε ανεξάρτητο κράτος έχει το δικαίωμα να μετατρέπεται σε προκεχωρημένο φυλάκιο της Αμερικής εναντίον κάποιας άλλης χώρας, με την ενίσχυση του με πυρηνικά και τη διενέργεια προγραμμάτων, χρηματοδοτούμενων από Αμερική, για τη δημιουργία βιολογικών όπλων.

Μπορείτε να λέγεστε Απευθείας πρακτορείο του αμερικανικού στόλου ή της γερμανικής Ευρώπης ή τρόφιμοι των ΜΚΟ ή φεμιναζί ή οτιδήποτε άλλο.. αλλά αριστερά και κομμουνισμός, αυτό το πράγμα που ζέχνει, δε λέγεται.


K G

facebook.com

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ