ΕΡΕΥΝΑ - Ο Μπιλ Γκέιτς είναι μεγαλομέτοχος στην Pfizer και στην BioNTech, ενώ είναι ο κύριος χρηματοδότης της MHRA

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021


 Μια έρευνα αποκάλυψε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι οι κύριοι χρηματοδότες της Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμακευτικών και Υγειονομικών Προϊόντων του Ηνωμένου Βασιλείου και ότι το Ίδρυμα κατέχει επίσης μεγάλες μετοχές τόσο στην Pfizer όσο και στην BioNTech. 


Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμακευτικών και Υγειονομικών Προϊόντων (MHRA) επέκτεινε την άδεια έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Pfizer / BioNTech mRNA στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επιτρέψει τη χορήγησή του σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών στις 4 Ιουνίου 2021. 

 

Εκείνη την εποχή, ο διευθύνων σύμβουλος της MHRA, Δρ Τζούνι Ρέιν είπε ότι η MHRA «εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα κλινικών δοκιμών σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα και ότι τα οφέλη ξεπερνούν κάθε κίνδυνο». 

 

Αναρωτιόμαστε αν η Dr June Raine και η MHRA έχουν διαβάσει ακόμη και τα αποτελέσματα της εξαιρετικά σύντομης και μικρής αυτής μελέτης. Αν το είχαν τότε θα είχαν δει ότι το 86% των παιδιών στη μελέτη υπέστησαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις που κυμαίνονται από ήπιες έως εξαιρετικά σοβαρές. Μόνο 1.127 παιδιά έλαβαν μέρος στη δοκιμή, ωστόσο μόνο 1.097 παιδιά ολοκλήρωσαν τη δοκιμή, με 30 από αυτά να μην συμμετέχουν αφού τους δόθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer. Τα αποτελέσματα δεν αναφέρουν γιατί τα 30 παιδιά δεν συνέχισαν την ολοκλήρωση της δοκιμής. Οι πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες και περιέχονται σε ένα ενημερωτικό δελτίο του FDA το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ (δείτε σελίδα 25, πίνακας 5 επιθεώρησης). 

 

Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η MHRA θα έδινε άδεια έκτακτης ανάγκης για χρήση του εμβολίου Pfizer / BioNTech σε παιδιά, αν σκεφτείτε ότι κάποιος Bill Gates κατέχει μετοχές τόσο στην Pfizer όσο και στην BioNTech και είναι ο κύριος χρηματοδότης της MHRA.

 

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε μετοχές της Pfizer το 2002 και τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Bill Gates εξασφάλισε την άνοδο της αξίας των μετοχών του ανακοινώνοντας στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξή του στο CNBC ότι θεωρούσε το εμβόλιο Pfizer ως τον ηγέτη στην κούρσα των εμβολίων Covid-19. "Το μόνο εμβόλιο που, αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσε να ζητήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα ήταν το Pfizer.

 

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates επίσης "συμπτωματικά" αγόρασε μετοχές αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων στην BioNTech τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν χτυπήσει η υποτιθέμενη πανδημία Covid-19.  

 

Η MHRA έλαβε επιχορήγηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates το 2017, ύψους 980.000 λιρών για μια "συνεργασία" με το ίδρυμα. Ωστόσο, ένα αίτημα για διαφάνεια στο οποίο ανταποκρίθηκε η MHRA τον Μάιο του 2021 αποκάλυψε ότι το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης που λαμβάνεται από το Ίδρυμα Gates ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια δολάρια και καλύπτει «μια σειρά έργων». 

 

Μπορούμε πραγματικά να εμπιστευτούμε ότι η MHRA παραμένει αμερόληπτη όταν ο κύριος χρηματοδότης της είναι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο κατέχει επίσης μετοχές στην Pfizer και τη BioNTech;    Δεν το πιστεύουμε. 

 

 dailyexpose.co.uk

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ