Όντας νεολαίοι κι όχι επαναστάτες είναι μια βιολογική αντίφαση!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019


«Από ιστορική θεώρηση, η θεολογία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...
-γιατί πρόκειται για ειδωλολατρική ιδεολογία,
ή σωστότερα κι επακριβώς μια ειδωλολατρική θεολογία
στην υπηρεσία μιας ιδιαιτερότητας μεσσιανικής αυτοκρατορίας,
που έμμισθα χειροκροτεί με δουλοπρέπεια η
ευρωπαϊκή διανόηση ληγμένων πρώην μαρξιστών-,
μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ατομιστική εκκοσμίκευση
χειραγωγούμενη από το παλαιό φυσικό δίκαιο»
Costanzo Preve Τι σημαίνει "δικαιωματική αριστερά";
Για τον Costanzo Preve μεγάλο Ελληνο-Ιταλό φιλόσοφο (ελληνίδα μητέρα) και τα έργα του που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα: ΕΔΩ


Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα, ένα "θέατρο παραλόγου" που ο Ευγένιος Ιονέσκο καθόριζε ως «Τα πάντα είναι κωμικά, τίποτα δεν είναι τραγικό, όλα είναι πραγματικά και μη, δυνατά και αδύνατα, σοβαρά και γελοία», μια επιστροφή της εποχής του Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς και πραγματικά δεν μπορούμε να δούμε πως «ο βασιλιάς είναι γυμνός» που περιγράφει ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν;
Η 16χρονη"ακτιβίστρια" Greta Thunberg από τη Σουηδία, κόρη του ηθοποιού Svante Thunberg, είναι πλέον παγκόσμιο σύμβολο ενός ανύπαρκτου προβλήματος που βάπτισαν "κίνδυνος κλιματικής αλλαγής" κι υποψήφια για "Νόμπελ".
Είναι ν' απορείς! Σ' όλα τα παγκόσμια φόρουμ, πανηγυρίζουν κι εμπνέονται από τα κηρύγματα της μικρούλας σταρ.
Οι κυρίαρχοι του παγκοσμίου κεφαλαίου της προσφέρουν το βήμα της Συνόδου του Νταβός και μένουν "άφωνοι" και συγκινημένοι οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες του πλανήτη, που την καταχειροκρότησαν στο World Economic Forum, όταν τους διαμηνύει: «Θέλω να ασχοληθείτε με πανικό για την κλιματική αλλαγή. Να δράσετε ωσάν να έχει πιάσει φωτιά το δικό σας σπίτι».
Δεν μιλάει μόνον ως κεντρική ομιλήτρια στο World Economic Forum του Νταβός, αλλά διοργανώνουν και συζητήσεις, όπως αυτή με τον τραπεζίτη François Villeroy de Galhau, Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας (Central Bank of France).
H γνωστή μας στην Ελλάδα Christine Lagarde του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), η κυρία που "διασώζει" την πατρίδα μας, υποκλίνεται σ' αυτό τον "τιτάνιο" αγώνα της 16χρονης παγκόσμιας ηρωίδας.
Θα αποτελούσε παράλειψη να μην υποκλιθεί σ' αυτό το μεγάλο αγώνα της Γκρέτα το ευρωκοινοβούλιο, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Juncker, γνωστός "φιλέλληνας" και μπεκρούλιακας...
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron κάνει δική του υπόθεση και συμπαραστέκεται στον μεγάλο αγώνα της Γκρέτα που τον κατασυγκίνησε!
Κι αφού όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες, οι ισχυροί του πλανήτη κι οι οργανισμοί -συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ- πιστεύουν στον αγώνα εναντίον του δήθεν "κινδύνου κλιματικής αλλαγής" κι υποκλίνονται στο μεγαλείο της μικρής Γκρέτα... τι κάνουν;
Με παγκόσμιο μπροστάρη την "αριστερά", να κι ένα ζήτημα που το υπερεθνικό κεφάλαιο συμφωνεί με την "αριστερά" (βέβαια δεν είναι το μοναδικό), έχουμε κινητοποιήσεις μαθητών στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, που στοιχίζονται πίσω από την 16χρονη "ακτιβίστρια".
Θα πει κάποιος... όταν ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Νταβός, ΔΝΤ, οι ισχυρότεροι τραπεζίτες του πλανήτη υποκλίνονται μπροστά στη μικρή Σουηδέζα, να μην ενεργοποιηθούν οι κοινωνίες;
"Γάμησε τον κώλο μου, όχι το κλίμα"... μας σηματοδοτούν οι νεαρές "ακτιβίστριες" που αποτελούν στη Γαλλία τις ένθερμες νεαρές που σαγήνευσε ο αγώνας της 16χρονης Γκρέτα...
"Περισσότερο στοματικό σεξ, λιγότερη παγκόσμια μόλυνση"... μας σηματοδοτούν οι νεαρές "ακτιβίστριες" που αποτελούν στην Ιταλία τις ένθερμες νεαρές που σαγήνευσε ο αγώνας της 16χρονης Γκρέτα...

Μόνον η μία από τις δύο κοπέλες της φωτογραφίας είναι πραγματική, αληθινή!
Η άλλη είναι προϊόν εργαστηρίου, με περιτύλιγμα τραπεζιτών και κοσμοπολίτικης "αριστεράς"!
Η μία είναι η 33χρονη Γαλλίδα με τρία παιδιά, εργάτρια σε γαλλικό σουπερμάρκετ που έχασε το μάτι της από τα κτήνη του Μακρόν, γιατί φορούσε "κίτρινο γιλέκο" κι άλλη η 16χρονη Σουηδέζα που μάγεψε τους τραπεζίτες, τη δικαιωματική "αριστερά" τους Πράσινους όπως τα δολάρια των ΗΠΑ!
Η μία διαδήλωνε για τις καταργήσεις κοινωνικών δικαιωμάτων από την τραπεζική ελίτ, τον υπάλληλο των Ρίτσιλντ Μακρόν.
Η άλλη διαδήλωνε έχοντας πίσω της ένα τεράστιο επιτελείο συμβούλων, επικοινωνιολόγων, όλα τα ΜΜΕ, τους ισχυρότερους τραπεζίτες του πλανήτη, προβάλλει όραμα της νεολαίας ένα θέμα που δεν απασχολεί καθόλου το υπερεθνικό κεφάλαιο. Τουναντίον το εξυπηρετεί απόλυτα.
Η μία που έχασε το μάτι της, φυσικά δεν καλέστηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση... αλλά δεν καλέστηκε ποτέ ούτε σε μία τηλεοπτική εκπομπή ενός περιθωριακού σταθμού.
Η άλλη, το παγκόσμιο "οικολογικό φαινόμενο", η 16χρονη Γκρέτα μίλησε στον ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, δέχθηκε συγχαρητήρια από τους μεγαλύτερους τραπεζίτες κι ηγέτες του πλανήτη, συνάντησε την κυρία Lagarde του ΔΝΤ, τον πρόεδρο της Ε.Ε. Juncker και πολλούς άλλους. Και... την βλέπετε όλοι σας, όλοι μας σε όλες τις τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά μόδας, αλλά και έντυπα οικολογίας και "αριστεράς".
Τι δεν καταλαβαίνετε;
«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!» 
Μάλκολμ Χ
Χθες στη Γαλλία τα "κίτρινα γιλέκα" για 4ο μήνα στους δρόμους. Για τα αυτονόητα κοινωνικά δικαιώματα του κάθε ανθρώπου.
Ο υπουργός των Εσωτερικών του Μακρόν Christophe Castaner καταγγέλλει στις τηλεοράσεις κι όλα τα ΜΜΕ τους εγκληματίες εξτρεμιστές.να καταγγείλει τους εξτρεμιστές, ταραχοποιούς, εγκληματίες των "κίτρινων γιλέκων".
Ο Christophe Castaner χαιρετίζει τους 140.000 χιλιάδες διαδηλωτές (δικές του εκτιμήσεις ο αριθμός) που ανταποκρίθηκαν στο "οικολογικό" κάλεσμα της 16χρονης Σουηδέζας (αυτής που σαγήνευσε τον Μακρόν στο Νταβός) και διαδήλωσαν για το μέλλον του πλανήτη.
Εδώ πάει "γάντι" το γνωστό «οι άνθρωποι δεν έχουν ψωμί; Ας φάνε παντεσπάνι»!

Κι ενώ οι νεολαίοι των "πολιτισμένων" χωρών της δύσης διαδήλωναν για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", για την προστασία του περιβάλλοντος και εκθειάζει ο Μακρόν, στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση (βουλή) απέρριψαν την απαγόρευση παραγωγής επικίνδυνων φυτοφαρμάκων για ακόμη τρία χρόνια, δηλαδή ως το 2025. Οι λάτρεις του ακριβού γαλλικού οίνου θα μπορούν να απολαμβάνουν, να ευφραίνονται το κρασί -κι άλλα γαλλικά προϊόντα- από τα ψεκασμένα με επικίνδυνα καρκινογόνα φυτοφάρμακα αμπέλια κι άλλα προϊόντα πρώτων υλών, χωρίς οικολογικές ανησυχίες και λατρεύοντας τη 16χρονη Γκρέτα στην οποία υποκλίνεται ο Μακρόν.
Κι ενώ οι νεολαίοι των "πολιτισμένων" χωρών της δύσης διαδήλωναν για τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής"... οι συνομήλικοί τους στις "απολίτιστες" χώρες, στο Ιράκ, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Συρία δολοφονούνται από τους ευαίσθητους ηγέτες που υποκλίνονται στους αγώνες της Γκρέτα για το κλίμα.

Κι ενώ οι νεολαίοι των "πολιτισμένων" χωρών της δύσης γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον υπάλληλο των Ρότσιλντ, για ν' αντιπαρατεθεί στο κίνημα των "κίτρινων γιλέκων", δεν σκέφθηκαν ούτε μία στιγμή πως υπάρχουν χώρες υπό γαλλική κυριαρχία όπου τα παιδάκια πεθαίνουν στα ορυχεία για τους τραπεζίτες... και πληρώνουν "φόρους εκπολιτισμού τους" στον Μακρόν
«Πεολειχία, ελεύθερη ηρωίνη, ΄ανοιχτά σύνορα΄, αντιρατσισμός, περισσότερα ατομικά δικαιώματα»... βροντοφώναξαν οι νεολαίοι οπαδοί της 16χρονης Γκρέτα από τις πλατείες των "πολιτισμένων" χωρών της δύσης στα πέρατα του κόσμου...
Σ' αυτούς τους νέους αφιερώνουμε μια φράση του σοσιαλιστή προέδρου της Χιλής, που δολοφονήθηκε από αυτούς που υποκλίθηκαν στους αγώνες της μικρής Σουηδέζας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός:
«Όντας νεολαίοι κι όχι επαναστάτες είναι μια βιολογική αντίφαση!»
Salvador Allende




Νίκος Κλειτσίκας
press-gr.com 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ