Η "αριστερά" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι ούτε ένα... αγριολούλουδο!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Είναι η Αγία που ονομάζεται Συρία και πρόσφερε θυσία στην Πατρίδα και τον αγώνα για Ελευθερία έξι παλικάρια.
 Έξι παιδιά, εγγόνια... από τους 250.000 νεκρούς που έχουν πέσει στη Συριακή γη, θυσία στο βωμό της Ανεξαρτησίας και Λευτεριάς.

Χθες 21 Μάρτη ημέρα αφιερωμένη στη Μάνα της Συρίας. και στο κτίριο της κλειστής πρεσβείας της Συρίας στην Αθήνα δεν βρέθηκε ένας Άνθρωπος ν' αφήσει στην είσοδο ένα έστω αγριολούλουδο. Αυτοί οι 250.000 νεκροί δεν έχουν την ίδια αξία με τους λίγους νεκρούς στο Παρίσι, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο κι αλλού, που στις πρεσβείες τους σε κάθε μέρος του πλανήτη είδαμε την κοσμοσυρροή για ένα τριαντάφυλλο, ένα κερί, ένα ποίημα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προφίλ ν' αποκτούν τα χρώματα των σημαιών από τις χώρες των λίγων θυμάτων της τρομοκρατίας. Απλώς, ακόμη κι ο θάνατος έχει ταξικό περιεχόμενο κι αυτό αναλαμβάνει να μας το εμπεδώσουν τα ΜΜΕ κι οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες που τραγουδούν τα τραγούδια του ιμπεριαλισμού.
Η ντροπή της σημερινής Ελλάδας... κι η απόλυτη μετατροπή της επονομαζόμενης "ελληνικής αριστεράς" σε γραφείο τύπου, αλλά κι εργαλείο του του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ποιος ν' αφήσει ένα έστω αγριολούλουδο στην... πρεσβεία της Συρίας που έκλεισαν με διακοπή διπλωματικών σχέσεων όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων;

 Μήπως η λεγόμενη "επαναστατική αριστερά" που το Φλεβάρη του 2012 μαζί με τους Σύρους του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA έκαναν επίθεση στην πρεσβεία της Συρίας με πέτρες και καδρόνια προκαλώντας καταστροφές κι απαιτώντας να "κλείσει η πρεσβεία του χασάπη Άσαντ" διαμαρτυρόμενοι για τη "σφαγή αμάχων";

Η απαίτηση αυτής της "αριστεράς" βρήκε άμεση ανταπόκριση κι ο Αβραμόπουλος διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις, έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα κι απέλασε ως ανεπιθύμητη την πρέσβειρα της χώρας από την Ελλάδα.
Αυτή η "αριστερά" δεν σταμάτησε για ολόκληρα επτά χρόνια να στηρίζει με όλα τα μέσα και να διαδηλώνει μαζί με τους φονιάδες του "ελεύθερου συριακού στρατού" σ' ολόκληρη την Ελλάδα, για να ευοδώσει η σοσιαλιστική προοπτική της "αραβικής άνοιξης made in USA".

Μόλις πριν ένα χρόνο, 17 Μάρτη 2017, με την ευκαιρία ανάδειξης "αντιρατσιστικών" αισθημάτων η "αριστερά" το γιόρτασε δεόντως στην πλατεία Συντάγματος με τα Νατοϊκά καθάρματα του FSA (αυτούς με τη σημαία της Γαλλικής αποικιοκρατίας των 3 κόκκινων αστεριών). Το παρών έδωσε η όλη "αντιρατσιστική-αντιφασιστική-αντιεθνικιστική" δικασιωματική "αριστερά", ακόμη κι ο Π. Λαφαζάνης της ΛαΕ δεν απουσίασε από το προσκλητήριο. Μια μνημειώδης λαϊκή γιορτή για να πέσει ο "χασάπης Άσαντ", που μπορείτε να θαυμάσετε: ΕΔΩ.

Και "Ὤ θαύματος καινοῦ, πάντων τῶν πάλαι θαυμάτων!"... αυτή η "επαναστατική αριστερά" εισακούστηκε από όλες τις κυβερνήσεις. Μετά τον Αβραμόπουλο μας ήρθε ο Βενιζέλος κι έπειτα ο Κοτζιάς, που υλοποίησαν τα αιτήματα της "αριστεράς": Καμία σχέση με το "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", συνεχείς κυρώσεις εναντίον της Συρίας και φυσικά δολοφονικό εμπάργκο, χωρίς καν να υπάρχει μια απόφαση του ΟΗΕ.

Και εκ νέου "Ὤ θαύματος καινοῦ, πάντων τῶν πάλαι θαυμάτων!"... αυτή η "επαναστατική αριστερά" βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της "αραβικής άνοιξης made in USA" να δυναμώνει. Τα γραφεία Τύπου των Κούρδων σ' όλο τον κόσμο ανακοινώνουν πανηγυρικά τη συμμαχία YPG και FSA (δες 11 Σεπτέμβρη 2014: ΕΔΩ):
 
 «Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), αλλά κι άλλες ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης σχημάτισαν ένα ενωμένο μέτωπο εναντίον του Ισλαμικού κράτους στην περιοχή περί τον Ευφράτη...».

Μια διακήρυξη "ενότητας" των δυνάμεων που ελέγχουν οι ΗΠΑ και που βρήκε την παγκόσμια δημοσιοποίηση της από όλα τα ΜΜΕ, μιας και τώρα η δύση μπορούσε να βασίζεται σε συγκεκριμένες οντότητες. Για να γίνουμε κατανοητοί, οι λακέδες των ιμπεριαλιστών στη Συρία -στο κείμενό τους δηλώνουν της "αντιπολίτευσης"- συνασπίστηκαν και με πρόσχημα τους ισλαμιστές έγιναν το σημείο αναφοράς για την παρουσία αμερικάνικου στρατού κατοχής μέσα στη Συρία.

Υπό την εποπτεία κι εξοπλισμό του Νατοϊκού οργανισμού "Φίλων της Συρίας", τα σχετικά κονδύλια που ψηφίζει η αμερικανική Γερουσία και τις εισφορές των χωρών "Φίλοι της Συρίας" (συμμετέχει κι η Ελλάδα) Αμερικανοί, Γάλλοι, Άγγλοι κι Ισραηλινοί αξιωματικοί αναλαμβάνουν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης να κάνουν αξιόμαχους Κούρδους και φονιάδες του FSA.

Οι 250.000 Σύροι νεκροί -για τους οποίους δεν υπάρχει καμία αναφορά σ' αυτά τα επτά χρόνια αυτής της ιμπεριαλιστικής επίθεσης- είναι θύματα των 350.000 μισθοφόρων από 85 χώρες του κόσμου, τις οργανώσεις παρακλάδια της Αλ Κάιντα (συμμετέχουν ως μετριοπαθείς στο συνασπισμό των ΗΠΑ) και πρωτίστως των φονιάδων YPG-FSA.

Αυτή η συμμαχία (YPG-FSA) καταλαμβάνει εδάφη της Συρίας, δολοφονεί, κάνει πλιάτσικο κι έχει την πολιτική, στρατιωτική κι οικονομική ενίσχυση των ΗΠΑ.
Αυτή η συμμαχία (YPG-FSA) σήμερα στην Αφρίν είναι σε πόλεμο μεταξύ τους, ή σωστότερα οι Κούρδοι τους παρέδωσαν την Αφρίν (H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!), αφού προηγουμένως ...οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!. Καμία από τις δύο πλευρές δεν μας εξηγεί τι ακριβώς συνέβη σ' αυτά τα συνεταιράκια των αμερικανών.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν αποκαλύψεις, ούτε φαντασιώσεις. Είναι πραγματικά γεγονότα που απλώς με μένος αποκρύβουν από την πλατιά κοινή γνώμη τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες.
Για την Αφρίν διαβάζουμε κείμενα γεμάτα πάθος κι αγωνία από τη νεοφιλελεύθερη "αριστερά" αλλά και τις "επαναστατικές" οργανώσεις των "αντιεθνικιστών-αντιρατσιστών-αντιφασιστών".
Ένας συντονισμός αυτής της "αριστεράς" σε παγκόσμιο επίπεδο που αγγίζει την τελειότητα. Η πλήρης ταύτιση με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, λες κι αποτελούν θυγατρικές εταιρίες του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Φυσικά η πολιτική αξιολόγηση δεν είναι εφικτή. Όλοι αυτοί που μέχρι τώρα κατηγορούσαν "ιμπεριαλιστική" τη Ρωσία για την παρουσία της στη Συρία (μετά από αίτημα της νόμιμης κυβέρνησης της Δαμασκού και με βάση το Σύμφωνο Φιλίας ΕΣΣΔ-ΣΥΡΙΑΣ), τώρα σηκώνουν το δάκτυλο εναντίον του Πούτιν γιατί δεν εμπόδισε τις Νατοϊκές τρομοκρατικές οργανώσεις και γιατί δεν επιτέθηκε εναντίον του φασίστα Ερντογάν.
Αφέλεια, ανοησία, άγνοια ή κάτι χειρότερο; Απλώς οι ηγεσίες αυτών των "αριστερών" είναι πλέον πασιφανές σε όλους πως είναι όργανα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η Ρωσία βοηθάει τον Αραβικό στρατό του Άσαντ και πληρώνει με αίμα ηρωικών στρατιωτών της απέναντι στους Νατοϊκούς μισθοφόρους-τρομοκράτες.
Αυτή η "αριστερά" του "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ", που αυτοχαρακτηρίζεται και αντιπολεμική κραυγάζει εναντίον της Ρωσίας γιατί "έξω από τα εθνικά της σύνορα δεν επιτέθηκε στην Τουρκία" για να προστατεύσει την ηγεσία του YPG από τους χθεσινούς συμμάχους της, δηλαδή να ξεκινήσει ένας παγκόσμιος θερμοπυρηνικός πόλεμος για τα όμορφα μάτια του YPG των αμερικανών. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι διεθνολόγος, αλλά απλός άνθρωπος. Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Αυτομάτως δεν ενεργοποιείται το άρθρο εμπλοκής των Νατοϊκών τους συμμάχων; Ακόμη κι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να προστρέξει, να προσφέρει αίμα Ελλήνων στρατιωτών για την υπεράσπιση της Τουρκίας.

Αυτοί οι "αριστεροί" κατηγορούν λοιπόν τον Πούτιν γιατί δεν έσωσε τον κώλο των μεγαλύτερων λακέδων του ιμπεριαλισμού. Γιατί η Ρωσία δεν μπήκε σε πόλεμο για να σώσει την πιο αμερικανόφιλη οργάνωση του πλανήτη, που μαζί με τους τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA -τώρα μαζί με τον φασίστα Ερντογάν εισέβαλαν στη Αφρίν- πήραν μέρος στη γενοκτονία του Συριακού λαού.

Όμως, τα εγκλήματα των Κούρδων διαχρονικά (Γενοκτονίες Ποντίων, Αρμενίων, Ασσυρίων κι Ελληνισμού της Μικράς Ασίας) προσομοιάζουν με χάδια μπροστά στο ότι έγιναν οι καμήλες του θείου Σαμ. Επέτρεψαν στον αμερικανικό στρατό να εισέλθει σε κυρίαρχα εδάφη της Συρίας και προστάτευσαν ως τσομπανόσκυλα τις 20 αμερικάνικες βάσεις σε Συριακό έδαφος. Σήμερα η Ροζάβα είναι μια αμερικάνικη βάση και το YPG το υπηρετικό προσωπικό των Αμερικάνων πεζοναυτών.

Αυτούς όφειλε να εμπιστευτεί ο Πούτιν; Την ηγεσία του YPG που αγοράζει και πουλάει ο καθένας που προσφέρει κάτι τις παραπάνω;
Η αλήθεια για ότι συμβαίνει στη βόρεια Συρία είναι επακριβώς η ευθύνη της ηγεσίας του YPG. Επέλεξαν (ή εξαγοράστηκαν) να παίξουν με τις ΗΠΑ, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, να αρκεστούν σε λόγια περί "Κουρδιστάν", σε χρήματα και όπλα, χωρίς να έχουν κανένα χαρτί στο χέρι τους.
Που είναι τώρα ο Τραμπ, τα πετροδολάρια του μονάρχη Σαούδ κι οι σιωνιστές φίλοι του "Κουρδιστάν"; Τι λένε όλοι αυτοί για την επιθετικότητα του Ερντογάν;
Τίποτα! Σιωπούν και στηρίζουν τον Ερντογάν.

 Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah αποδείχθηκε "μάντης", είχε προβλέψει επακριβώς ότι συνέβη με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.
«Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία"» (Hezbollah: US Uses Kurdish Forces in Syria as ‘Tools’)
«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το μοναδικό χαρτί των Λιβανέζων είναι η αντίσταση... οι συριακές κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται ως "εργαλεία" από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απονομιμοποίηση της συριακής κυβέρνησης... η Ουάσινγκτον θα τους εγκαταλείψει...».

Ήρθε η ώρα να πληρώσει ακριβό τίμημα η ηγεσία του YPG για την τύχη της κουρδικής μειονότητας. Η οργή των Κούρδων θα έχει τραγικά αποτελέσματα για την αμερικάνικη ηγεσία των Κούρδων.


 Σήμερα οι σκέψεις μας βρίσκονται στις Μανάδες των ηρωικών στρατιωτών της Συρίας. Στις Μανάδες που τα παιδιά τους μαρτύρησαν για την Πατρίδα και την Εθνική Ανεξαρτησία. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος στον κόσμο από εκείνον της Μάνας που χάνει το παιδί της.

Οι κύριοι του YPG στην Αφρίν ξέχασαν τρεις θεμελιακούς κανόνες για να κερδίσεις έναν πόλεμο:
- Πρέπει να έχεις μία βασική υπόθεση και να πιστεύεις σ' αυτήν. Ε... δεν μπορείς να θέλεις κράτος και πατρίδα σε μια άλλη πατρίδα και μάλιστα με ιστορία που χάνεται στις χιλιετίες...
- Πρέπει να έχεις έναν γενναίο στρατό που πολεμάει για την Πατρίδα κι όχι μια παρέα φυλάρχων προδοτών κι οπορτουνιστών...
- Πρέπει να έχεις ηγέτη έναν κομαντάντε. Ο λαός της Συρίας έχει τον Μπασάρ Αλ Άσαντ που βρίσκεται πάντα μέσα και μαζί στο λαό!

Η Αφρίν ήταν ένα παιχνίδι των ΗΠΑ-Τουρκίας με πιόνια τους στενούς συμμάχους του χθες και σήμερα "εχθρούς", το YPG και τον FSA. Όμως αυτό το παιχνίδι παίχτηκε σ' ένα κομμάτι Συριακής γης κι εκεί θα τελειώσει: Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία σπιθαμή Συριακής Πατρίδας!
Η Συρία δεν είναι Ελβετία με καντόνια, όπως αυτό που οραματίζονται οι παπαγάλοι του "κουρδικού καντονιού".
Στη Συρία δεν υπάρχουν περιοχές με ειδικά δικαιώματα.
Η Συρία είναι ένα κοσμικό κράτος με ανεξιθρησκεία, με πολυκομματική δημοκρατία, εκλογές και κοινοβούλιο, όπου οι πολίτες της είναι όλοι ίσοι απέναντι στο Σύνταγμα ανεξαρτήτως ράτσας, χρώματος δέρματος, θρησκείας ή κάθε άλλης ιδιαιτερότητας.
Στη Συρία δεν υπάρχουν καταυλισμοί, περιοχές για ινδιάνους, ούτε περιοχές με προνόμια για κανέναν κι έτσι θα πρέπει να είναι στο μέλλον.



Η "αριστερά" Στέιτ Ντιπάρτμεντ
 Δεν διαδηλώνουν "αριστεροί" μόνον στην Ελλάδα για την Αφρίν των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών και δεν υποδεικνύουν μόνον στην Ελλάδα ως "ένοχο" και φίλο του φασίστα Ερντογάν τον Πούτιν.

Είναι η πολιτική του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που σήμερα μεταφέρεται σ' όλο τον κόσμο από την ιμπεριαλιστική "αριστερά".
Για παράδειγμα στη γειτονική Ιταλία o Maurizio Acerbo, ηγέτης της "Κομμουνιστικής Επανίδρυσης" (αδελφό κόμμα της ΛαΕ του Λαφαζάνη, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ) προχωρεί σε δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παραπάνω χυδαία φωτογραφία, που μιλάει μόνη της.
Γιατί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ρίχνει για ακόμη μια φορά στη μάχη της "δικαιωματική αριστερά";
"Θα ελευθερώσουμε τη Συρία μέχρι τελευταίας παλάμης,
ακόμη κι αν θα πρέπει να ξεκινήσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.
Αν αμερικανικά αεροσκάφη παραβιάσουν την εθνική κυριαρχία της Συρίας,
θα καταρριφθούν στους αιθέρες της Συρίας"
VLADIMIR PUTIN, επονομαζόμενος στη Συρία ως Αμπού Αλί

Βέβαια ο Πούτιν δεν είναι Λένιν, αλλά έχει στη διάθεσή του στρατηγική αυτονομία και στρατιωτική υπεροπλία. Γι' αυτό σήμερα η Ρωσία δεν έχει άλλο δρόμο επιλογής εκτός από αυτόν της υποστήριξης όσων χωρών χώρες αντιστέκονται στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.





 press-gr.com
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ