Άκου Τόσκα να μαθαίνεις!

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018



Εντάξει, ακόμη κι ένας αυτοδίδακτος μυς (όπως η αφεντιά μου)
 έχει πλέον μάθει πως άπαντες οι αριστεροί (κομμουνιστές, σοσιαλιστές, αναρχοκομμουνιστές(!) και τα ρέστα πασατέμπο ανάλατο για την κυρα-Κομπρέσα) είναι μαλωμένοι με την αλήθεια. Δηλαδή, δίχως υπερβολές, αν σου πούνε «καλημέρα», ρίξε καλού κακού και μια ματιά προς τα πάνω, μήπως και δεις φεγγάρι. Αν η πολιτική ήταν τα Ιμαλάια, τότε στα σίγουρα η αριστερά θα ήταν το Έβερεστ. Αλλά αυτήν τη φορά σας παραδέχομαι ρε θεομπαίχτες, ξεπεράσατε τον εαυτό σας.

Τα βάζει κάτω, λοιπόν, η υπουργάρα η κομμουνιστική, ο Τόσκας ο πολύς, παρέα με το επιτελείο του, που τα ‘χει πλάκα (για πλάκα) τα γαλόνια τα χρυσά, μετράει τα τετραγωνικά, τα ξανά μετρά, να και κάτι βίντεο ελικοπτερίσια μπατσικά, ρίχνουν και στο χαρτί τρεις ντουζίνες εξισώσεις για διδάκτορες κι άνω… και να το! Habemus τον αριθμό τον σωστό, τον στρογγυλό, το νοικοκυρεμένο, τουτέστιν 140.000(!) νοματαίοι, όλοι κι όλοι, ουδείς παραπάνω, ούτε μύτη ούτε ρουθούνι! Και κουβέντα δεν σηκώνουμε· όποιος λέγει, γράφει, διασπείρει το αντίθετο, είναι φασισταριό, είναι χρυσαυγίτης πορωμένος και βάλε.

Πως είπατε; Ότι σας φάνηκαν πολύ περισσότεροι, πως δεν μπορεί να σας γελούν τα μάτια σας; Όχι μανδάμ, δεν τα μάθατε καλά τα γράμματα, μου φαίνεται. Και τα μάτια σας σάς γελούν και τα αυτιά σας, όλοι κι όλα σας γελούν, εκτός από το κράτος. Διότι, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με το κράτος, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Ψέματα; Χιλιο-ιδωμένο βέβαια, το έργο, μα αυτοί οι κομμουνιστές (με ολίγην ακροδεξιά γαρνιτούρα από ΑΝΕΛ) είναι τόσο φαιδροί ψεύτες, που εμπρός τους ο Πινόκιο κι ο Μυνχάουζεν ομοιάζουν με το λίκνο της ειλικρίνειας. «Αλήθεια» είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση. Όπως άλλωστε συνέβαινε και τα «ωραία» εκείνα χρόνια στην «καλή μας» Σοβιετία, την «μεγάλη κόκκινη πατρίδα των εργατών» (που τα έβρισκαν οι μπαγάσηδες, ε;).

Αλλά, «κύριε» Τόσκα, λυπάμαι πολύ. Έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος. Δεν είσαι τόσο καλός ψεύτης όσο νομίζεις, ούτε εσύ ούτε οι γαλονάτες θεραπαινίδες σου. Τι 140.000 βρε υπουργάρα με τα κόκκινα; Είσαι με τα καλά σου; Μπες και λίγο στο γνωστό κινηματικό διαδικτυακό ιστότοπο «αντιπληροφόρησης» (γελάστε ελεύθερα), να μάθεις, να διδαχθείς από τους ειδικούς της κομμουνιστικής προπαγάνδας. Άνοιξε τα στραβά σου λιγάκι.

Άκου Τόσκα να μαθαίνεις· οι συγκεντρωμένοι ήταν 80.000(!!!) το πολύ. Που μου χρυσοπληρώνεις συμβουλάτορες και παρατρεχάμενους αδίκως. Αυτός είναι ο σωστός αριθμός! Τι είπες; Πώς το ξέρουν αυτοί; Θα αστειεύεσαι, φαντάζομαι. Τόσα χρόνια πολλαπλασιάζουν ανερυθρίαστα τα «δικά τους» πλήθη, για μια διαίρεση θα ντραπούν; Άντε τώρα να ξηλώσεις κανένα γαλόνι, που σου άθροισαν τόσες χιλιάδες «κεφάλια» επί πλέον στην σούμα οι κερχανατζήδες. Άλλη φορά πρώτα θα ρωτάς τους «αντιεξουσιαστές» γνωστούς σου και μετά θα λες το «ποίημα». Πως; Ποιους «αντιεξουσιαστές» εννοώ; Μα αυτούς που εσύ «κύριε» Τόσκα ανέφερες δημόσια πως κουβεντιάζετε[1]. Μήπως λέω ψέματα; Δεν δηλώσες στο «τελεβιζιόν» (που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Λιαντίνης) πως έχετε καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια, για να συζητήσετε, με εξαίρεση όσες σχετίζονται με τα ναρκωτικά(!);[2] Πέρα από αναρχικούς που, έτσι κι αλλιώς, ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και πολιτική και τοποθετήθηκαν εγγράφως και δημοσίως, ποια άλλη «συλλογικότητα των Εξαρχείων» σε διέψευσε; Ουδεμία.

Εφ’ όσον μπορείς να τους καλείς, είτε απευθείας είτε μέσω αριστερών «συνδέσμων», μιας και στην πολιτική, ως γνωστόν, «τα λένε» όλοι με όλους, άλλη φορά να τους ρωτάς προτού μάς πεις τα ψέματά σου. Από ό,τι φαίνεται αυτοί είναι ικανότεροι ψεύτες από εσένα. Και δεν είναι μόνον στους αριθμούς, αλλά και στους χαρακτηρισμούς. Τι για «σφουγγαρίστρες» διαβάσαμε , τι για «εθνικιστικό βόθρο» κι άλλα πολλά αλανιάρικα σε στυλ ο ασίκης της Τρούμπας έγινε μπολσεβίκος.

Βεβαίως, όταν οι εθνικιστές προσπαθούν να εγκλωβίσουν μεγάλα κοινωνικά κομμάτια, για να κερδίσουν πολιτική υπεραξία, οι άνθρωποι αυτοί γίνονται «βόθρος» και «φασίστες». Όταν εσείς οι διεθνιστές εγκλωβίζετε με ακόμη δολιότερο τρόπο χιλιάδες ανθρώπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό (βλέπε «Αγανακτισμένοι», «Δεν πληρώνω» κ.ά.), τότε τους βαπτίζετε «αγωνιζόμενο κίνημα». Και με την σειρά τους οι εθνικιστές[3], vice versa (να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου), τους αποκαλούν «μπαχαλάκηδες» και «κουκουλοφόρους». Έτσι δεν είναι;

Πάντως κοντά είστε. Καμμιά 60.000 νοματαίους διαφορά μόνον. Ψιλά πράγματα, δηλαδή. Σε σχέση τουλάχιστον με τις εκατοντάδες χιλιάδες που είδανε τα μάτια μας. Αλλά τι λέω, εσείς είστε και τα «μάτια» και τα «αυτιά» μας. Η Правда «μας» η εναλλακτική!

Πόντιξ ο Σισύφειος

[1]. Αν ακόμη πιστεύετε σε όσα βλέπετε κι ακούτε: http://www.skai.gr/news/greece/article/ 321862/toskas-eho-kalesei-tis-sullogikotites-apo-ta-exarheia-na-suzitisoume/

[2]. Που τα γνωρίζεις όλα αυτά «κύριε» Τόσκα; Υπάρχουν συλλογικότητες στα Εξάρχεια που σχετίζονται με ναρκωτικά; Κι αν ναι από πού το ξέρεις εσύ;

[3]. Σαφώς και η διάδραση εθνικισμού-διεθνισμού στο πλαίσιο της ενοποίησης της κυριαρ­χίας έχει κάνει δυσδιάκριτα τα μεταξύ τους όρια. Ένεκα τούτου, ναι μεν η δεξαμενή σκέψης της Νέας Τάξης εμπλουτίζει κυρίως το θεωρητικό και το πρακτικό της οπλοστάσιο από τον διεθνισμό, αλλά, όπου κρίνει αναγκαίο, είτε αναζωπυρώνει είτε κατασκευάζει εθνικισμούς, όπως άλλωστε και στην περίπτωση της Βαρδαρίας.




ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ