Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ζούσε η οικογένεια του 3χρονου που κάηκε σε διαμέρισμα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016


Τραγωδία στη Λάρισα. Κάηκε παιδί 3 ετών. Το μικρό αγόρι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και εισήχθη στην εντατική

Τραγική τροπή λαμβάνει το συμβάν με τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα στη Λάρισα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του larissanet.gr, προκύπτει πως το διαμέρισμα δεν είχε καν ηλεκτρικό ρεύμα, με την συγκεκριμένη οικογένεια να διαβιεί υπό δύσκολες συνθήκες.

Παράλληλα, το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας διεξάγει έρευνα ώστε να διαπιστώσει τις ακριβείς αιτίες από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά. Το διαμέρισμα έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το 3χρονο αγοράκι, όπως και τη μητέρα του, οι οποίοι την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Το αγοράκι, έχοντας εισπνεύσει καπνό, αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η συνέχιση της νοσηλείας του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Στο ΠΓΝΛ μεταφέρθηκε και η μητέρα του τρίχρονου παιδιού, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της.


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ