Του είχαν κόψει το ρεύμα στου Ζωγράφου και κάηκε ζωντανός 67χρονος με κινητικά προβλήματα

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Νέα τραγωδία από φωτιά σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου όπου ένας 67χρονος κάηκε ζωντανός στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε στην οδό Αμφιγενείας.

Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν λίγο πριν τις 8 το πρωί την πυροσβεστική.
Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 67χρονο άνδρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

«Δεν είχε δικούς του ανθρώπους να τον προσέχουν, τον φιλοξενούσε σπίτι του ένα ζευγάρι. Είχε πολλά προβλήματα, ζούσε με ψίχουλα, αλλά δεν παραπονιόταν ποτέ για τα οικονομικά προβλήματα που είχε. Πάντα με το χαμόγελο ήταν, πίναμε εδώ στο φούρνο μου κάθε πρωί καφεδάκι. Καλός άνθρωπος, όλη η γειτονιά τον στήριζε, όπως μπορούσε ο καθένας», λέει στο protothema.gr ο στενός του φίλος κ. Κώστας, ιδιοκτήτης του πρατηρίου άρτου που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε ο άτυχος άντρας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα καθώς οι ένοικοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ