Γιατί έφυγε από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα και γιατί επιστρέφει το Oruc Reis; Αποκλειστικές πληροφορίες.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020



Το Τούρκικο ερευνητικό χθες αργά το απόγευμα αποχώρησε από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα ενώ σήμερα έκανε πάλι στροφή και επιστρέφει!

Γιατί χθες αποχώρησε και σήμερα επιστρέφει;

Χθες το πλήρωμα του Τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis, σύμφωνα με αξιοθρήνητες πηγές, τα έκανε απάνω του μετά το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού και φοβούμενο το «ατύχημα» στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχώρησε από την Ελληνική θάλασσα.


Σύμφωνα με τις ίδιες αξιοθρήνητες πηγές, μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη τα έκαναν πάνω τους και τα πληρώματα των Τουρκικών σκαφών που συνοδεύουν το Oruc Reis.

Τα πληρώματα των Τουρκικών πλοίων, παρά της διαταγές, υποχώρησαν αποχωρώντας από τις Ελληνικές θάλασσες.

Όταν τα Τουρκικά πλοία έφτασαν σε Τουρκικά ύδατα, ο Ερντογάν αντικατέστησε τα πληρώματά τους με άλλα, που δεν είχαν ακούσει το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού και δεν είχαν τρομοκρατηθεί.

Ο Ερντογάν έδωσε αυστηρές διαταγές να μην υπάρχει επικοινωνία των Τουρκικών πληρωμάτων με τον υπόλοιπο κόσμο για να μην πληροφορηθούν το διάγγελμα Μητσοτάκη και τρομοκρατηθούν.

Αυτή είναι όλη η αξιοθρήνητη αλήθεια, με βάση τις αξιοθρήνητες πηγές μας, σχετικά με την αποχώρηση και την επιστροφή του Oruc Reis.


Οράτιος Μενιππίδης
agkidapress.gr
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ