Το λιμενικό απαγορεύει την απαγγελία συνθημάτων στην επερχόμενη παρέλαση. παρέλαση

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019



Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τις «εντολές» των ανωτέρων στην Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών.

Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά και το οποίο αποτελεί διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου σχετικά με τα συνθήματα που λένε πάντα τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδας τη στιγμή που παρελαύνουν.

Αναλυτικά το έγγραφο αποτελεί Διαταγή και υπογράφεται από τον Διοικητή. Αναφέρει: Τη μη απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης 25η Μαρτίου 2019. Με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας μας και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και την αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο συνέβη στο παρελθόν.»
Αναλυτικότερα το έγγραφο με θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος» ενώ συνεχίζει απειλώντας με επιπτώσεις σε όποιον παραβεί τις διαταγές γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί «η αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν»…



vimapress.gr 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ