Η Ιταλική τρικυμία συσπειρώνει τον ελληνικό ευρωπαϊσμό..

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018




«Η αγάπη για την Πατρίδα εμπεριέχει υποχρεωτικά την αγάπη για την...
ισότητα [...]
Ορισμένοι συναρπαστικοί ραδιούργοι και συχνά, παίρνουν το μέρος με τον έναν,
ή με τον άλλον των κομμάτων: αλλά οι ηγέτες ανήκουν στους βασιλιάδες,
ή στην αριστοκρατία και πάντοτε ενώνονται εναντίον των πατριωτών [...]
Οι εγκληματίες -ακόμα κι όταν πολεμούν μεταξύ τους- μισούν τους εαυτούς τους
πολύ λιγότερο από ό,τι απεχθάνονται στους έντιμους ανθρώπους. 
Η πατρίδα είναι η λεία τους: πολεμούν για να την διαμοιραστούν,
αλλά συμμαχούν εναντίον όσων υπερασπίζονται την Πατρίδα.»

Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος
Ομιλία για "Τις αρχές της πολιτικής ηθικής που πρέπει να κατευθύνουν την Εθνική Συνέλευση στην εσωτερική διοίκηση της Δημοκρατίας", 18 Βροχερού (pluviôse), δευτέρου έτους [με το Γαλλικό Επαναστατικό Ημερολόγιο] (5 Φλεβάρη 1794), σε Oeuvres de Maximilien Robespierre, Société des études robespierristes, Παρίσι, 1961-1967. σσ. 350-366.


Η Ιταλία για ακόμη μια φορά έφερε "ενότητα" στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό...
Η ιταλική κυβέρνηση δεν έκανε την πολυπόθητη "κωλοτούμπα" αλά Τσίπρα, όπως ανέμεναν στην Ελλάδα ΟΛΑ τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και κυρίως η κυβερνητική κι εξωκοινοβουλευτική "αριστερά".
Στις 28 Οκτώβρη 1940 είχαμε το παλλαϊκό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό.
Σήμερα, 28 Οκτώβρη 2018, έχουμε σύνολο των κομμάτων της Ελλάδας, την αριστερό-δεξιά ενότητα εναντίον της "ακροδεξιάς, ρατσιστικής, ξενόφοβης, εθνικοκυριαρχικής..." ιταλικής κυβέρνησης που υπονομεύει τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" του 4ου Ράιχ.
Πάνε στράφι οι περισπούδαστες "αναλύσεις" των περισπούδαστων "γεωστρατηγικών" αναλυτών (η "μόδα" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" κι ανόητων ή στρατευμένων "πανεπιστημιακών" είναι να εντάσσουν τα πάντα στη σφαίρα της γεωστρατηγικής). Η "ακροδεξιά" ιταλική κυβέρνηση δεν έκανε πίσω και κατέθεσε προϋπολογισμό με 2.4%.
Πάνε στράφι οι προτάσεις εκμαυλισμού των δύο κομμάτων της ιταλικής κυβέρνησης από τ' αφεντικά της Ε.Ε. ΟΧΙ από τον Σαλβίνι για ένταξη στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα. ΟΧΙ του κινήματος 5 αστέρων για ένταξη στο μεγάλο προοδευτικό μέτωπο των "σοσιαλιστών".

Και τώρα;

Το διευθυντήριο σε πανικό. Μετά το Ιταλικέ λαέ: Παραδώσου, δέξου την υποδούλωση, ή θα πεθάνεις από σπρέντ!, την ολόπλευρη Μετωπική επίθεση της τρόικας εναντίον της Ιταλίας, τις ανεκδιήγητες επιθέσεις κι από την Ελλάδα Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού... Λαγκάρντ και Βαρουφάκης απειλούν την Ιταλία!, η τρόικα αλλάζει ρότα: Juncker: "Με ΝΑΙ στον [ιταλικό] προϋπολογισμό θα έχουμε βίαια αντίδραση των Κρατών μελών"! (σχετικό βίντεο ΕΔΩ)

Ο ιταλικός προϋπολογισμός είναι εντός των παραμέτρων αλλά φοβούνται (τρέμουν την τρικυμία που προκαλεί) τις υπόλοιπες χώρες που τις καταδυναστεύουν με την πολιτική λιτότητας..., όπως πάντα εύστοχα αναλύει την κατάσταση στη γειτονική Ιταλία η Γεωργία Γκαρδαλίνου.
Κι εκείνος ο "ακροδεξιός" Σαλβίνι δεν λέει να γίνει λίγο μετριοπαθής... 
Η απάντηση του Σαλβίνι στον Μεσίτη του υπερεθνικού κεφαλαίου Γιουνγκέρ: "Βρες μια καλή δικαιολογία και πιες κι ένα καφεδάκι της παρηγοριάς".
λιτότητα... 
Η νέα γραμμή πλεύσης του διευθυντηρίου, η τρικυμία των Βρυξελλών προκαλεί ένα τσουνάμι που πλήττει και ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.
Τώρα πρέπει στην Ελλάδα το κομματικό σύστημα να δικαιολογήσει πως μπόρεσαν, απαίτησαν και θα πάρουν 2,4% στον προϋπολογισμό (ακόμη κι αν τους επιβληθεί πρόστιμο από την Ε.Ε. δεν θα υποχωρήσουν), για μια αναπτυξιακή και κοινωνική πολιτική στην Ιταλία, που δεν θέτει σε αμφισβήτηση αλλά καταργεί με νόμο τις δύο βασικές παραμέτρους που η "αριστερή" διακυβέρνηση θεσμοθέτησε με απαίτηση της τρόικας για την υποδούλωση του ιταλικού λαού: «Η Ιταλία οφείλει να διατηρήσει σε ισχύ το νόμο Fornero [συνταξιοδοτικό] και το Jobs Act [εργασιακές σχέσεις] Η Ιταλία είναι αναγκαίο να διατηρήσει τις μεταρρυθμίσεις (...)» (Το ΔΝΤ δεν αφήνει περιθώρια στην Έκθεση του). 

Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα του "ευρωπαϊκού προσανατολισμού" που ανταγωνίζονται ποιος θα διαχειριστεί με καλύτερο τρόπο τις πληρωμές των τόκων στους τοκογλύφους και την εξυπηρέτηση των τραπεζών θα αντιμετωπίσουν τον εξής απλό συλλογισμό, αν όχι αμφισβήτηση: Γιατί μπόρεσαν οι Ιταλοί κι εμείς όχι;
Τα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" αλλά και το ΚΚΕ, παρά τις ίσες αποστάσεις απέναντι στην "ακροδεξιά" ιταλική κυβέρνηση και την Ε.Ε. θα τύχουν αμφισβήτηση της "πολιτικής" τους: Τους αποκαλείτε "ακροδεξιούς", καλείτε ακόμη και τους δεσμοφύλακες-δυνάστες των ευρωπαϊκών λαών να τους αντιμετωπίσει ως ανερχόμενο φασισμό, αλλά αυτοί συντρίβουν τις ευρωπαϊκές Οδηγίες (ντιρεκτίβες), προχωρούν σε εθνικοποιήσεις, κοινωνικό εισόδημα 780 ευρώ το μήνα για τους εξαθλιωμένους...
Η κύρια αντίθεση είναι μία: Λαϊκιστές (όσων αγωνίζονται για το λαό) εναντίον Τραπεζιστών (όσων αγωνίζονται για τα συμφέροντα του υπερεθνικού κεφαλαίου) κι η ιταλική "αριστερά" μαζί με τη δεξιά σήμερα έχουν την υποστήριξη του κεφαλαίου χωρίς καμία αμφισβήτηση από τον οποιονδήποτε.
Έτσι στην Ελλάδα ανέλαβε το ρόλο της η δημοσιογραφική πορνεία: πρέπει να γελοιοποιήσουμε, να εξευτελίσουμε, να δαιμονοποιήσουμε, να διαστρεβλώσουμε, να ψευδολογήσουμε, να κάνουμε πλύση στην ελληνική κοινή γνώμη, για την προσπάθεια του ιταλικού λαού, την δημοκρατικά εκφρασμένη απόφασή τους για αυτούς που επιθυμεί να τον κυβερνούν.
Πεςπεςπες... κάτι θα μείνει!
Σταχυολογούμε ανάμεσα στην ναζιστικής έμπνευσης προπαγάνδα που έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να μην αμφισβητήσει ο Έλληνας πολίτης τις επιλογές της εγχώριας δεξιάς κι "αριστεράς", που αναλώνεται σε κοκορομαχίες και δουλικότητα.

Αυγή, Τι είναι η Νέα Δεξιά, όπου ο αρθρογράφος με περίσσια "αντιφασιστική" φρασεολογία προχωρεί χωρίς ίχνος ντροπής -φυσικά μην αναμένουμε ότι υπάρχει ΕΣΗΕΑ ή φορέας που θέτει κανόνες στον Γκεμπελισμό- σηκώνει ψηλά την "αντιφασιστική" του σημαία: "H πρόθεση του Ματέο Σαλβίνι να κλείνει νωρίς τα εστιατόρια των μεταναστών θυμίζει πάρα πολύ τα μέτρα που είχαν πάρει οι ναζί με στόχο να στραγγαλίσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των Εβραίων. Ωστόσο ο Σαλβίνι δεν είναι τυπικός φασίστας ούτε εκπέμπει την αλαζονεία του Μουσολίνι, που φαντασιωνόταν ότι είναι Ρωμαίος αυτοκράτορας (...)".
Όψιμος νεοφιλελεύθερος ο "αντιφασίστας" αρθρογράφος!
Ο μη τυπικός φασίστας Σαλβίνι θα μπορούσε να του απαντήσει με την ίδια εφημερίδα: Αυγή, 14 Ιούλη 2013, Πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας στην αγορά μεθοδεύει η κυβέρνηση"
"Τον εκτοπισμό των μικρομεσαίων - αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και την εξαθλίωση των υπο-αμειβόμενων εργαζόμενων των επιχειρήσεων, υπέρ των ισχυρών "παικτών" του λιανεμπορίου, με τυπική, αλλά και φυσική εξόντωσή τους, προωθεί η κυβέρνηση μέσω της πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας στην αγορά (...)".
Είναι φασισμός, λοιπόν, όταν μια κυβέρνηση θέλει να τηρούν όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις το ωράριο;
Είναι φασισμός να τηρεί υποχρεωτικά ωράριο ο Ιταλός καταστηματάρχης, αλλά ο μετανάστης καταστηματάρχης που άνοιξε μια επιχείρηση θα μπορεί να τη λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο;
Πόσο "αντιφασιστικό" είναι, "δικαιωματικά" και με το έτσι θέλω (τσαμπουκά) να μην τηρεί το ωράριο μετανάστης καταστηματάρχης;
Βέβαια στον "αντιφασίστα" αρθρογράφο της "αντιφασιστικής" 'Αυγής' διέφυγαν όσα συνοδεύουν τα μέτρα που ενοχλούν την "αντιφασιστική" καμπάνια τους... "H πρόθεση του Ματέο Σαλβίνι να κλείνει νωρίς τα εστιατόρια των μεταναστών θυμίζει πάρα πολύ τα μέτρα που είχαν πάρει οι ναζί με στόχο να στραγγαλίσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των Εβραίων...". Τα μέτρα έχουν και συνέχεια που θίγει βαθιά τα "ανθρώπινα δικαιώματα":
- Καταργήθηκαν οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς κ.λπ.) των τυχερών παιχνιδιών (τζόγος... που ο φασίστας Ντι Μάιο δεν ακολουθεί τον δικό μας "αριστερό μαρξιστή"... Τσακαλώτος: Μέχρι 300 εκατ. ευρώ τα έσοδα από τη φορολόγηση του νόμιμου τζόγου" και καταπνίγει τα ανιθρώπινα δικαιώματα στα τυχερά παιχνίδια), μειώθηκαν τα καταστήματα (προ πο, λόττο, κ.α.π.) από χώρους κοινωνικής συνάθροισης και σχολεία, με δέσμευση να καταργηθούν παρά την αντίθεση της Ε.Ε.
- Τέλος το άνοιγμα πολυκαταστημάτων τις Κυριακές. Ο φασίστας Σαλβίνι ξεσάλωσε και καταργεί το "δικαίωμα" των πολυεθνικών να έχουν ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές, για τη χάρη των κώλο-εργαζομένων που θέλουν μια ημέρα την εβδομάδα με τις οικογένειες τους και σαμποτάρουν την οικονομία της "ελεύθερης αγοράς"... Για να μαθαίνει η "Αυγούλα" κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα της "ελεύθερης αγοράς", όπου η "αριστερά" προστατεύει τους εργαζόμενους: πρόκειται για τα καταστήματα των αλυσίδων IKEA, Κωτσόβολος, Leroy Merlin και Factory Outlet κ.α.π.

Κι ήρθε η ΕΡΤ που πληρώνει ο ελληνικός λαός
Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Άλλη Διάσταση", με τον "αριστερό" Κώστα Αρβανίτη (17/10/2018, σχετικό βίντεο: ΕΔΩ), φιλοξενείται ο φίλος Δημήτρης Δεληολάνης και κατακεραυνώνει Σαλβίνι - Ιταλική Ακροδεξιά, ξενοφοβία...
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δημήτρη Δεληολάνη να ακροβατήσει για την κατάσταση στην Ιταλία, αλλά για να είναι στη γραμμή του καθεστώτος και να δίνει "απαντήσεις" στον "αριστερό" Κώστα Αρβανίτη που μας λέει ότι πήγε πρόσφατα στη Ρώμη κι ενώ απολάμβανε την ιταλική κουζίνα έκανε διαπιστώσεις για τη γνώση των Ιταλών περί Αλέξη Τσίπρα, τα είδα με όλα όσα γνωρίζει πολύ καλά ο Δεληολάνης ότι είναι παραμύθια της Χαλιμάς: "Εκβαρβαρίστηκαν τα ήθη... ακροδεξιό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό κίνημα Σαλβίνι λόγω των ιταλικών καναλιών (θου κύριε... όταν ο Δεληολάνης γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ -υπόθεση Foa: Wikipedia... Πώς καταστρέφεις έναν "ενοχλητικό" δημοσιογράφο- ότι αυτή η κυβέρνηση δεν ελέγχει ούτε την κρατική ραδιοτηλεόραση, πόσο μάλλον τα κανάλια του Μπερλουσκόνι) κ.α.π.
Τι δεν είπε ο φίλος Δημήτρης;
1. Ότι αυτή η κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια διαθέτει κοινοβουλευτική και εκλογική πλειοψηφία...
2. Πως στην αντιπολίτευση, με τη στήριξη του κεφαλαίου τόσο η "αριστερά", όσο κι η δεξιά...
3. Πως είναι δυνατόν να είναι "ακροδεξιά" μια κυβέρνηση που έχει απέναντί της: ΕΚΤ, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Βατικανό, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Σύνδεσμο Ιταλών Βιομηχάνων, Κεντρική Τράπεζα Ιταλίας, Πρόεδρο Ιταλικής Δημοκρατίας, Σόρος, Ιταλική "αριστερά"
Ιταλική δεξιά (Μπερλουσκόνι), "Πανεπιστημιακούς", Μακρόν, Μέρκελ, "Αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" σ' ολόκληρη την Ευρώπη;
Φίλε Δημήτρη κρίμα... Λοιπόν, ας πλένουμε το στόμα μας πριν μιλήσουμε για την Ιταλία και τους Ιταλούς... όπως περιγράφει τεκμηριωμένα και το Περιοδικό "Ρεσάλτο", στο "Ο Ιταλικός πονοκέφαλος της Κυβέρνησης": "(...) Προφανώς οι Ιταλοί Κυβερνώντες σκοπεύουν να τραβήξουν την μάχη έως το τέλος – το ευχόμαστε όλοι όσοι είμαστε με την Δημοκρατική Ευρώπη των Επαναστάσεων και όχι την αντιδημοκρατική και φασίζουσα Ευρωπαϊκή Ένωση – έχοντας στο πλευρό τους τον μεγάλο λαό της Δημοκρατίας και της Κουλτούρας, τον Ιταλικό Λαό.
Εάν λοιπόν οι σημερινοί Κυβερνώντες της χώρας ήσαν όντως “ολοκληρωμένα συνεπείς” με τον εαυτό τους και την Αριστερή Κοσμοθεωρία θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο πλευρό τους και όχι να εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς και “δημοκρατικά υβρεολόγια” στους ατίθασους Ρωμαίους που μάλλον βάλθηκαν στα σοβαρά να ξαναθυμηθούν τις ένδοξες παραδόσεις της Ιταλίας. Τον Cavour, τον Garibaldi και τον Mazzini. Αλλά και τον Labriola, τον Serrati, τον Gramsci, τον Bordiga ή τον Nenni. Δηλαδή την Δημοκρατική Ιταλία του Risorgimento, της εθνικής ενοποίησης του 1861, του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, των Επαναστάσεων και του Σοσιαλισμού. Την Ιταλία απ΄ όπου ξεκίνησε η Αναγέννηση και ο Ουμανισμός, ο Dante και ο Michelangelo, o Giordano Bruno και ο Galilei…Μιας αληθινά μεγάλης χώρας, συμβολικό έπος του Δυτικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Μιας χώρας που έκανε τον Κινηματογράφο “Καλλιτέχνημα για τον λαό” και όχι απλή “Κατανάλωση για τον λαό” όπως οι Αμερικανοί συνάδελφοι τους.
Μιας χώρας που έκανε την Όπερα καθημερινό τραγούδι του λούστρου και του Βιομηχανικού εργάτη, μετατρέποντας την “Τέχνη του λαού” σε Τέχνη πανεθνική αφήνοντας την “Τέχνη της Ελίτ, υπερόπτη των μαζών” στα χέρια άλλων.
Μιλάμε δηλαδή για την χώρα της Scala di Milano, του Fellini, του Pier Paolo Pasolini, του Vittorio de Sica, του Bertollucci.
Μιας χώρας που ακόμα και στην περίοδο του Μουσσολινικού Φασισμού δεν γνώρισε ποτέ τα προτεσταντικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Γερμανικών Τεράτων, ούτε προγράμματα συστηματικής γενοκτονίας.

Λοιπόν, ας πλένουμε το στόμα μας πριν μιλήσουμε για την Ιταλία και τους Ιταλούς... (...)"
Κι όλα αυτά λέγονται στην κρατική ΕΡΤ που πληρώνει με αίμα -το επαναλαμβάνουμε- ο ελληνικός λαός για να διασφαλίζει την πληροφόρηση κι όχι την παραπληροφόρηση, που πάλι επαναλαμβάνουμε ξεπερνάει τον Πάουλ Γιόζεφ...
Κι όλα αυτά λέγονται από τον Δημήτρη Δεληολάνη που συγκλόνισε την ιταλική κοινωνία με εκείνο το διθυραμβικό κι επικό του βιβλίο Η πρόκληση της Αθήνας. Ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον της Ευρώπης της λιτότητας (La sfida di Atene. Alexis Tsipras contro l’Europa dell’austerità).
Ένας ύμνος στον Τσίπρα που καθόρισε και το ότι το ιταλικό κόμμα με το όνομα του Τσίπρα μπήκε στο ευρωκοινοβούλιο, ασχέτως αν σήμερα διαλύθηκε παντελώς.
Κι όλα αυτά λέγονται από "Έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει την Ιταλία από το Α ως το Ω είναι ο γνωστός σ΄ όλους μας από τις ανταποκρίσεις του, Δημήτρης Δεληολάνης. Έχει διατελέσει επί 35 χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρώμη. Έχει συνεργαστεί με το Έθνος, με τον ραδιοσταθμό Flash 9.61, με ελληνικά περιοδικά, αρθρογραφεί στις εφημερίδες Il Manifesto και Il Foglio και στην επιθεώρηση Limes. Έχει συνεργαστεί ωs σχολιαστής στη δημόσια τηλεόραση RAI. Μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Τετράδια. Συγγραφέας των βιβλίων “Βίος και Πολιτεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι”, “Το Φαινόμενο της Τρομοκρατίας”, “Come la Grecia, Alba Dorata” και “La sfida di Atene. Alexis Tsipras contro l’ Europa dell’ austerità”... (militaire).

Υ.Γ. - 1. Επίσης διέφυγε στο Δημήτρη η ιστορία της Λέγκας...
Δηλαδή -εκτός από την ιστορία ίδρυσης και πορείας της μέχρι σήμερα- πως στήρξε και συνεργάστηκε με την τότε "σκληρή" αριστερά του κομμουνιστή D’Alema και μάλιστα με ηγέτη της Λέγκας του Βορρά τον Bossi.
Δημήτρη η ιστορία είναι σκληρός κριτής: Bossi και D'Alema... οι δίδυμες ψυχές της ιταλικής πολιτικής σκηνής. Ο Umberto Bossi ήταν στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας, από το "μακρινό" 1975... όταν ήταν η ψυχή του ΚΚΙ στα τραπεζάκια για τη συγκέντρωση υπογραφών εναντίον του Πινοσέτ. Τότε που ο σύντροφος Massimo D'Alema ήταν στην πρώτη γραμμή των μαχών με τις μολότοφ εναντίον του ΝΑΤΟ... Κι ήρθε ο Δεκέμβρης του 1994 που η Λέγκα έριξε την κυβέρνηση Μπερλουσκόνι...
Να σου θυμίσω Δημήτρη, αν το ξέχασες, πως στις 11 Φλεβάρη 1995, στο Συνέδριο Λέγκας του Βορρά, του ακροδεξιού Μπόσι... ο επίτιμος καλεσμένος κι ομιλητής ήταν ο κομμουνιστής ΝταΛέμα... που αποθεώθηκε!
Δεν το θυμάσαι; Ε... πάρε το ηχητικό για να θυμηθείς κι όταν σε ξανακαλέσουν στην ΕΡΤ να τους τα πεις: ΕΔΩ

Υ.Γ. - 2. Για τον λατρεμένο των μεταναστών και της "αριστεράς" δήμαρχο του Ρυάκι (Riace)... να διαβάσεις τις "αντιφασιστικές" δημοσιογραφικές εμπνεύσεις της Ακριβοπούλου, παρακάτω...

Πάμε τώρα στη «Δεύτερη ματιά» της κρατικής ΕΡΤ (16 Οκτώβρη 2018), "καθημερινή ενημερωτική εκπομπή που φωτίζει τα γεγονότα με διεισδυτικότητα, αξιοπιστία και πλουραλισμό. Ανάλυση, ενημέρωση, παρασκήνιο, αποκάλυψη, από την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μαζί της στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και ο Κώστας Αργυρός", τους οποίους ο ελληνικός λαός πληρώνει πλουσιοπάροχα για "διεισδυτικότητα, αξιοπιστία και πλουραλισμό... ενημέρωση, παρασκήνιο, αποκάλυψη", όπως αυτοί οι ίδιοι μας διαβεβαιώνουν.
Στο 01:35' ο καλοπληρωμένος "δημοσιογράφος" μας ενημερώνει με "αξιοπιστία" ότι "ο υπουργός Τρία θα δει τον Μοσκοβισί και θα του εξηγήσει ότι η Ιταλία θα συμμορφωθεί..." με τις υποδείξεις...
Στο 01:00:03 αρχίζει η μαύρη ναζιστική προπαγάνδα περί Ιταλίας και προϋπολογισμού της...
Στο 01:01:30 το γαϊτανάκι πως θα κάνει πίσω η Ιταλία... η ακροδεξιά... το μήνυμα των αγορών προς την Ιταλία... από το 0,8% ως το 2,4% είναι μεγάλος ο δρόμος... η πολύ δεξιά... η έξω δεξιά... ο Σαλβίνι κάνει πράξη το μανιφέστο με τη Λεπέν, ειδικά στο μεταναστευτικό... (01:04:39): Ακριβοπούλου: είδα στην ΕΡΤ... ήταν ανατριχιαστικό, πρέπει να είσαι φασίστας ν' αποδεχθείς αυτό που έγινε στη μικρή πόλη της Καλαβρίας... εκθειάζουν το δήμαρχο στο Ρυάκι (Riace) για πρότυπο καταυλισμό προσφύγων κι άλλα "αντιρατσιστικά"... ο δήμαρχος διώκεται γιατί έδωσε τον καθαρισμό των ακτών στους μετανάστες επί πληρωμή... (Ακριβοπούλου: τον διωκεί ο Σαλβίνι...)... τον διώκει η κυβέρνηση... η κυβέρνηση διώχνει από εκεί τους πρόσφυγες, οι περισσότεροι είναι Αφρικανοί... [Αφρικανοί πρόσφυγες; Μα... δεν είναι ΟΛΟΙ σκλάβοι, φθηνό εργατικό κρέας από τις εκπολιτισμένες "πρώην" αποικίες της Γαλλίας, τις πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη; Άραγε οι χρυσοπληρωμένοι από τον Έλληνα πολίτη "δημοσιογράφοι" δεν γνωρίζουν ποιος έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα και ποιος του μετανάστη; Δεν γνωρίζουν πως οι Αφρικανοί είναι παράνομοι μετανάστες από τις μεγάλες Αφρικανικές δημοκρατίες που εκπολίτισαν οι Γάλλοι; 14 Αφρικανικές χώρες που ΣΗΜΕΡΑ υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας]... τους διώκει σύμφωνα με όσα λένε τα ιταλικά μέσα... θα χάσει έτσι η πόλη σύμβολο για την Ιταλία, για το πως έχει αντιμετωπίσει τους πρόσφυγες...  (Ακριβοπούλου: Έτσι... ο Σαλβίνι όχι μόνον δίνει δείγματα γραφής, αλλά κάνει και πράξεις)... το ίδιο αναπτύσσεται στις σκανδιναβικές χώρες θέλουν να κάνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης σε άλλες χώρες... αυτή η διεθνής έχει παντού τα παρακλάδια της...
Εκεί στην ΕΡΤ (που χρυσοπληρώνει ο λαός), για πείτε μας και για τη γέφυρα που ιδιωτικοποίησε η "αριστερά" και την έδωσε στην "αριστερή" πολυεθνική: Η κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα... «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε…»!




Νίκος Κλειτσίκαςpress-gr.com 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ