Το κράτος Εμβόλιο και η κ. Παρδαλώνη

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022





Η κ. Παρδαλώνη, ιατρός, τυλιγμένη τη μάσκα της εμφανίσθηκε στο πεζοδρόμιο, αγωνιζόμενη κι αυτή υπέρ των υγειονομικών σε αναστολή και απειλούμενων με απόλυση από τον κ. Πλεύρη, που παριστάνει τον υπουργό υγείας του γελοίου κράτους, επονομαζόμενου "Κράτος Εμβόλιο", το οποίο κυβερνά ο Έλλην Ζελένσκι, Μητσοτάκης ο Β, κατά των Ρώσων, Μέγας Απειλητικός!

Να σημειωθεί ότι ο κ. "Ζελένσκι" έδωσε την εντολή στον κ Πλεύρη τον Σταθερό (δεν γυρίζουν στη δουλειά η υγειονομικοί), να διώξει 7500 κόσμο για να πεινάσουν τα παιδιά τους, για να αναγκαστούν να λάβουν το εμβόλιο του κ. Μπουρλά του Πφαιζερικού! Ενώ όφειλε να το λάβει μόνο ο ίδιος, με τις εντεύθεν συνέπειες.

Παράλληλα, για να στηθεί το σκηνικό του τρόμου, επιστρατεύτηκαν οι πρωταγωνιστές του γκραν γκινιόλ έργου, οι προσήκοντες πολιτικοί , γιατροί (πρώτοι πρώτοι), νομικοί (οι παράσιτοι), πανεπιστημιακοί, ηθοποιοί, αριστεροί, δεξιοί, πλάγιοι, αντάρσιοι, γραμμιτζήδες του κ. Κουτσούμπα του Εμβολιαστικού! Μηδέ εξαιρουμένου και κάποιου αγωνιστή εν Πελοποννήσω δημάρχου, ex officio προέδρου του ΔΣ νοσοκομείου, του οποίου ο αντιπρόεδρος στο ίδιο ΔΣ, έδιωξε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς!! Πρώτα η Επιστήμη! (ενν. του κ. Μπουρλά).

Επιστρατεύτηκαν και οι συνήθεις φασίστες επίστρατοι, ήτοι οι προσήκοντες δημοσιογράφοι, για τη βρώμικη, όπως πάντα, δουλειά. Επιστρατεύτηκαν και οι έντρομοι κομπάρσοι, οι προσήκοντες πολίτες, σπεύδοντες να βυθίσουν στο μπράτσο τους ένα αμφιλεγόμενο τουλάχιστον εμβόλιο, κυρίως στο μπράτσο των παιδιών τους !!
Επιστρατεύτηκε και η προσήκουσα κ. Παρδαλώνη, η οποία δεν άφησε εκπομπή να μην εκθειάσει ή απειλήσει για τα εμβόλια, που επέβαλε στους συναδέλφους της ο κ. Πλεύρης ο Σταθερός, με εντολή του κ. Ζελένσκι Μητσοτάκη του Β, του Ανέμελου.

Και ενώ η κ. Παρδαλώνη περιφέρεται συνεχώς στα κανάλια, νομιμοποιώντας την ανάγκη απομάκρυνσης των υγειονομικών που διαφωνούν με τις εμμονές ενός Πρωθυπουργού (των Απόκρεω), η ίδια δεν διστάζει να διαδηλώσει υπέρ εκείνων κατά των οποίων στράφηκαν αυτοί τους οποίους εξυπηρετεί! Με άλλα λόγια να διαδηλώσει στο πεζοδρόμιο κατά του εν τηλεοράσει εαυτού της.

Πρόκειται περί σχιζοφρένειας; Περί αναλγησίας;
Μάλλον πρόκειται περί φόβου και δειλίας. Φόβου γι αυτό που θα επακολουθήσει και ανάγκη εξασφάλισης προστασίας. "Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι".

Ελπίζουμε να θυμούνται οι φύλακες και να μη ξεχάσουν την διαγωγή της.



Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ