Πατέρας αγκαλιάζει και συγχωρεί τον άνθρωπο που σκότωσε τον 9χρονο γιο του τα Χριστούγεννα!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017



Ο πατέρας του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού αγκάλιασε και προσέφερε δημόσια την συγχώρεσή του στον άνθρωπο που παρέσυρε και σκότωσε το σπλάχνο τους

Μόλις δύο ημέρες μετά τα φετινά Χριστούγεννα, την Τρίτη (27/12) ο 9χρονος Τζόσια εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα. Την Κυριακή των Χριστουγέννων ο Τζόσια είχε τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο.

Συγκεκριμένα ο 9χρονος έπαιζε με φίλους του στους δρόμους της γειτονιάς τους, όταν ένα αυτοκίνητο έστριψε απότομα προς το μέρος τους με υπερβολική ταχύτητα, με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, παρασύροντας τον άτυχο 9χρονο.

Εν συνεχεία, οι Αρχές συνέλαβαν ως υπαίτιο του δυστυχήματος τον 24χρονο Άντραν Μουρέι, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούσε υπό την επήρεια εξαρτησιογόνων ουσιών που αμβλύνουν τα αντανακλαστικά, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την αφαίρεση ζωής.

Ωστόσο σε μια κίνηση που εξέπληξε τους πάντες, το βράδυ πριν παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα ο 24χρονος προσεκλήθη από τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος είναι ιερέας, να παραστεί στον εσπερινό.

«Ο οδηγός είδε τον πατέρα του παιδιού και κυριολεκτικά κατέρρευσε στην αγκαλιά του» ανέφερε άνδρας που βρέθηκε στη λειτουργία την Τετάρτη (28/12). «Σε όλους μας αρέσει να φιλοσοφούμε τα πράγματα, όμως τα αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ έντονη διαδικασία που την καθιστά αληθινή πρόκληση» σημειώνει ιερέας από το στενό φιλικό περιβάλλον του πατέρα. «Υπήρξε χωρίς αμφιβολία μια δοκιμασία για όσα διακηρύττουμε και όσα πιστεύουμε» συμπλήρωσε, μιλώντας υπό την ιδιότητα του ιερωμένου.

Ο ίδιος άνθρωπος βεβαιώνει πάντως πως παρά το γεγονός πως η οικογένεια αποφάσισε να συγχωρέσει τον οδηγό, περνά ιδιαίτερα δύσκολες ώρες αναφορικά με την απώλεια του γιου τους. Σε ακόμη πιο ζοφερή κατάσταση βρίσκεται η μητέρα του αγοριού, η οποία δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ